|
![]() |
#1 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Nevidljivi meniji u XPu
Dakle, o cem se radi. Nakon nekog vremena dogodi se da start meni poludi i makne pozadinu i slova, tj. ostane samo sjena. Na prijašnjim instalacijama mislio sam da probleme stvara StyleXP i razno-razne teme. No međutim, na ovoj instalaciji nisam stavio StyleXP i imam default temu. Sad stvarno ne vidim u čemu je problem. Problem se javljao sam od sebe i prije nego što sam upgrejdo mašinu (tj. i sa nvidiom), tako da čisto sumnjam da bi problem mogo bit u grafičkoj ili nečem takvom. XPov start meni je vidljiv u cjelosti, no ista se stvar događa sa npr. podmenijem Connect to ili recent dokumentima. Meni all programs je vidljiv, no ne i njegovi podmeniji. Kad se otvori podmeni, uredno se vidi koliko ima stavki, te se svaka nevidljiva stavka može pokrenut klikanjem 'na prazno', i mogu se udarit propertiesi isl. A ako stavim classic start meni, ne vidi se ništa, a klikanje na bilo koju nevidljivu stavku dovodi do prozora ispod (tj. od start menija ostala je samo f** sjena) Mijenjanje tema i sl. ne pomaže. Ne znam jeste li shvatili, jer problem je malo čudne prirode --> pogledajte sliku. Doktore, ima li lijeka? Please help!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Zanimljivo pokusaj nabaviti novi cd ili zamijeni graficku za pocetak oboje posudi naravno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Member
|
Citiraj:
Za cd sam ziher da nije problem, jer da je pola kvarta bi imalo isto njesra. Ajmo ljudi šta da radim? Ovo postaje JAKO FRUSTRIRAJUĆE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Nevidljivi meniji u XPu
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
The Member
|
Re: Re: Nevidljivi meniji u XPu
Citiraj:
![]() A problem je egzotičan, nema što. Još nisam nigdje vidio ništa slično, no za sve postoji prvi put. BTW, Sp1 nije pomogao. I definitivno se vraćam na dvijetisućicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
....?
|
hm hm .. zanimljivo ... a jel itko od vas primjetio da 90% ljudi koji dolaze trazit ovdje pomoc na nekakve hiper aktivne probleme ... imaju windowse xp ?! ( e pa eto vam odgovor na SVE vase probleme ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
The Member
|
Citiraj:
![]() BTW, i cijeli OfficeXP se ponaša isto, u cijelom officeu ni traga ni glasa menijima, ostale su samo sjene... A kaj je najbolje radi se o totalno prozirnim menijima, mouse over na stavku ne znači ništa, a klik prolazi kroz meni i dolazi na aktivni prozor. Ovaj XP sam ostavio samo da u njima uživam i da se divim nevjerojatim specijalnim efektima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|