|
![]() |
#1952 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: Android aplikacije
Citiraj:
Ali stvarno sumnjam da ce biti bolje posto problem ocito nije vezan za ROM-ove, vec je nesto posve drugo. Pada mi na pamet ekran/digitizer ili kako se vec zove. Zasto? Pa recimo kada povecam svjetlinu ekrana isti poludi, crte po cijelom ekranu, titranje i slicno.. No trzanje u svakom slucaju ostaje nepromjenjeno. Evo trenutno mrvicu manje trza,ma.. Uglavnom danas stavljam stock pa javim.. Btw, na procjeni me nitko ne hebe, znam da je mozda cudno reci da je mob poluispravan, ali zapravo to i je ![]() Sorry na OT, mozemo nastaviti na temi htc mobiteli.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemam link spreman ali, sa aahk vrati mob na full stock ko da ideš na garanciju, poslije budeš moral opet recovery stavljat drugi da staviš custom rom. Znači stock GB rom. Meni je u folderu PD98IMG-GB2.
![]() |
#1954 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Instalirao sam aplikaciju, ali se ne snalazim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja imam isto problema s tim treperenjem i uvjetno rečeno crticama na S+ kad mi onaj GO Switch widget kontrolira brightness, tj. kad je podešeno na automatsku prilagodljivost, pa kad ga stavi na premalu vrijednost valjda il što već. Čim ručno podesim na malo jaču svjetlinu, sve radi super. Nedogađa se uvijek, no desi se.
![]() |
![]() |
#1960 |
Premium
|
Ja trenutno koristim neki stari mob, Desire-ić je spremljen i čeka kupca koji će staviti gore novi CWM ili 4ext, flashati stock ili nešto slično i onda vidjeti dali će problemi nestati jer meni se neda više zezati. Vidiš kod mene je baš suprotno, na min. svjetlini ekran djeluje "ok" a na max. POLUDI u tolikoj mjeri da se od treperenja i crta ništa ne vidi. Trzavost, kao što sam rekao, ostaje nepromjenjena na bilo kojoj skali svjetline.. Sitno treperenje se i meni događalo od prvih dana korištenja ali bilo je ultra slabo vidljivo i ultra rijetko, reboot je uvijek pomogao, ali eto, od zadnjih par dana stvar se puno pogoršala i to je to.. Gara je istekla 23.02.2013 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@mamutarka thx ![]() moze takodjer preporuka nekoga appa sa wallpaperima,ali koji se prilagodjavaju velicine ekrana tj.rezoluciji,imao sam par,ali razlicite rezolucije pa previse priblizi ili rasiri i pun reklama moze i ako se placa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
wallpaperi https://play.google.com/store/apps/d...ndhbGxiYXNlIl0. wallpaperi, zvona, notifikacije, vrlo dobra app https://play.google.com/store/apps/d...=search_result
![]() |
#1963 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Omerta, zašto ne probaš sam stavit stock ROM i onda malo testirat? Meni se ovo čini da je do kernela ili je možda baterija čak bananeros, vidio sam dosta Androida koji se čudno ponašaju kad baterija umire... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Premium
|
Mislim da nije do baterije.. Ova koja je gore sa dobrim ROM-om izdrži 2 dana+.. Probao i sa drugom baterijom, preko punjača, ista stvar.. A niš, jučer sam malo kopao po onim oceanima od XDA tema ![]() ![]() ![]() EDIT: Stavio sam gore novi CWM koji je TOUCH i novi SU, flashao RUU stock i RADIO ali ništa.. Ista stvar.. Daj popizdio sam već, puna mi je kapa čitanja xda i njihovih poluobjašnjavanja, rijetko tko stavi step by step, a lako da ovo nisu delikatne stvari.. Neki klinac se sa njim dešava, ja pretpostavljam da je vezano za ekran, jer on u pozadini sve "normalno" vrti makar usporeno, ali ekran je lud. Ako ga netko hoće za djelove neka se javi, baterija je odlična, kućište itd itd, ostalo na PM. Uzimam Prestigio 5000. Hvala svima na savjetima i najte zamerit kaj odustajem, ali nemam više živaca, još ću ga zbrikat pa sam na*ebl. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 12.03.2013. u 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Re: Android aplikacije
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Tko ne razumije ili nema vremena učiti, bolje neka se okane nasumičnog flashanja da ne bi završio sa ciglom ![]()
![]() |
![]() |
#1967 |
Premium
|
Možda nisam u pravu, ali samo XDA smatram mjerodavnim, iako je dosta toga smušeno, većina stvari je uvijek na mjestu i ako ništa drugo, linkovi za DL i slično im rade. ![]() Upravo ono što sam i napravio (stavio gore touch CWM, SU i štok) bilo je sa nekog drugog tutorijala, makar sam većinu toga sam polako shvaćao tokom rada.. No, kao što si i napisao u zadnjoj rečenici, ostavio sam se toga jer bolje ga prodat neispravnog nego mrtvog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 | |
Guest
|
Citiraj:
znaci nemoj alarme, aplikacije sa widgetima koje koristis(widgeti se trebaju refreshati), facebook viber i sl, |
|
![]() |
![]() |
#1973 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Tko ne zna, Koush je izbacio svog Superusera -> https://play.google.com/store/apps/d...utta.superuser |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Guest
|
kako si uspio maps, meni neda system appove? jos me zanima, da li play store aplikacija normalno cita greenyfirane aplikacije koje su verzije odnosno normalno vidi jel ima update? |
![]() |
![]() |
#1976 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
QuickPic
![]() |
![]() |
#1980 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo ti par mojih, od prilicno basic korisnika. Airdroid - Najbolja aplikacija za prebacivanje stvari sa mobitela na racunalo i vice versa, preko wifia. Meni neizostavna aplikacija! Hotmail - kako imam više hotmail računa, ovo mi je odlična aplikacija za provjeru svih računa na jednom mjestu, jako jednostavno. Opera Mini - meni najbrži web browser na mobitelu, a probao sam ih nekoliko. Vjerojatno stvar odabira, ali definitivno probaj, ja sam prije koristio delfina, ali opera mi je bolja. Titanium Backup - Vrlo vjerojatno najbolja aplikacija za backup, prebacivanje aplikacija na sd karticu, na memoriju mobitela i za sve ostale manipulacije aplikacijama na svom androidu. Viber i WhatsApp - aplikacije za besplatno pozivanje drugih smartphone korisnika koji imaju istu aplikaciju instaliranu. Isto tako sluzi i kao IM. Definitivno probaj! ![]() To je mojih par aplikacija koje sam instalirao sebi i vecini koji nemaju blage veze o androidu, pa im je ovo sci-fi! ![]()
![]() |
|
|