|
![]() |
#2223 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
igram već duže vrijeme samo path of exile. Jedina igra koja me zadržala uz sc2 u zadnje vrijeme. Mislim da ću ju još jako dugo igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
hahaha, ajme izvini. Ne pratim nego mi se jako svidio i ralph i poe pa je smijesno ispalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
U zadnjih tjedan dana sam igrao hitman absolution, nesto sto sam očekivao od kad je najavljeno i ostao sam bez riječi, predobra je. što je super, mogao sam sve na high igrat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Re: Što trenutno igrate
Trenutno se igra prva misija Crysis 3,ali samo prva hehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Guest
|
Witcher 1 pa 2. jedinicu sam počeo pa odustao prije par godina. U stvari greška jer je igra odlična! |
![]() |
![]() |
#2241 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ništa ne igram jer se ženetina dočepala kompa i hakla Giana Sisters: Twisted Dreams ![]()
![]() |
#2242 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2245 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Call of Priypat - Sigerous 2.2 Bakica Mod ![]() - preveden na hrvatski, domaća glazba u barovima i bazama + gole tete po zidovima ![]() - hpra novih mutanta, skoro sve lokacije i mape iz sva 3 STALKER-a, more misija, a samo tu i tamo koji bug. Sami gameplay je barem 3 puta duži nego orginal Call Of Pripyat igra. Odličan mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Trenutno ![]() - Assassins Creed II - Assassins Creed Brotherhood - Assassins Creed Revelations - Assassins Creed III - Battlefield 3 - Borderlands 2 - Call of Duty Black Ops 2 - Call of Duty Modern Warfare 2 - Call of Duty Modern Warfare 3 - Call of Duty 2 - Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Crysis 2 - Dirt 3 - Dishonored - Far Cry ( jedinica ) - Far Cry 3 - HAWX - Hitman Absolution - Lord of the Rings - War in the North - Medal of Honor Warfighter - Metro 2033 - Need for Speed Most Wanted - Need for Speed The Run - Need for Speed World - Need for Speed Hot Pursuit - Pro Evolution Soccer 2013 - ReVolt - Sniper Elite V2 - The Elder Scrolls V Skyrim - Trine 2 - World of Tanks - World of Warcraft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Javi kad picis, mozemo zajedno ako hoces i ja sam na neltharionu ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2249 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Premium
|
![]() Ti pod trenutno smatraš ono kaj si prošao/igrao u zadnje vrijeme, ili ono kaj igraš baš ove dane? Pa nemreš igrati 20-tak igara u isto vrijeme (pogotovo iste naslove samo druge nastavke).. Kao da pratiš istu seriju, ali 3 različite sezone u isto vrijeme :S |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|