|
![]() |
#1 |
Judo plesaču!
Datum registracije: Feb 2013
|
![]() Ne mogu pokrenuti matičnu ploču. Prebacio matičnu u novo kućište s novim napajanjem i sve lijepo spojio, zadovoljan sam sa sobom idem uključiti kad ono beep, beep.... Prema knjižici od matične zvučni signal kaže Power error, PC Analyzer kaže error C0C1. Pretražio sve postove na ovom i svim ostalim mogućim forumima i pokušao sve što sam pročitao. - Mijenjao mjesta RAM-ovima - Resetirao BIOS više puta (vadio bateriju i radio clr cmos) - Pokušao s drugim slabijim RAM-ovima - Mijenjao napajanja - Pokušao spojiti van kućišta - Pokušao s integriranom i dodatnom grafikom ... Matična je Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 i nije mi jasno kako je ispalila jer je radila neposredno prije nego što sam je prebacio u novo kućište. mučim se već nekoliko dana i ako netko ima ideju što još pokušati prije nego što se odlučim za kupnju nove, bio bih zahvalan. Hvala unaprijed ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nije neki kondenzator riknuo? Pogledaj je li koji napuhnut ili je iscurio. Jedino da probaš s drugim procesorom. Tek tada bi eliminirao ama baš sve i moglo bi se reći da je 100% ploča. Vjerojatno si u radu negdje napravio kratki spoj uslijed statičkog elektriciteta i spalio ploču.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
novo kućište i postavljanje novih "distancera"...moguće si fulao raspored i sad imaš "šlus" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Judo plesaču!
Datum registracije: Feb 2013
|
Evo koga zanima samo da javim da je na kraju ipak bio procesor. Nisam vjerovao da može tako riknuti procesor, a nisam ga uopće vadio s matične kada sam je prebacivao u novo kućište. Posudio u prijatelja procesor i sve proradilo. Da mi coconut nije predložio možda se ne bi sjetio ni provjeriti procesor. Dakle big thanks to coconut !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|