|
![]() |
#30541 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
![]() Mađar down! ![]() London 2012, Olympic games |
![]() |
![]() |
![]() |
#30544 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#30545 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#30548 |
|
zubich, kaj ne kuzis? kona je definitivno velik korak naspram GTa, dugo vec cekam da naleti neka povoljna rama srednje klase od barem 20"... nik, bez brige, GT ide u oglasnik cim preslozim dijelove...
![]() |
#30549 |
Registered User
|
Gdje ste bicikloljupci ![]() Nije valjda, da je novi snijeg bacio u depru svekoliku populaciju ovisnika o okretanju pedala po friškom zraku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30551 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Slucajno imam popis aktivnosti za proslu godinu pri ruci, pa sam isao usporediti voznje 2012. i ova dva mjeseca u 2013. godini. 01-2012...voznji na Sljeme 8x 02-2012...voznji na Sljeme 2x (zbog snijega) 03-2012...voznji na Sljeme 10x 01-2013...voznji na Sljeme 1x 02-2013...voznji na Sljeme 1x 03-2013...? (kako je krenulo sa snijegom, bit ce dobro ako bude i jedna). Kriza me 'vata ![]() Prva tri mjeseca ove godine nece biti ni 10% prosle (pogotovo sto sam uz bajk picio po Sljemenu i pjehe), tako da ce statistika biti porazavajuca. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.02.2013. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30553 |
Registered User
|
Kriza velis Nik.. pricaj mi o tome ![]() eh, što nisam šahist.. lijepo uvijek u toplom, stolica ispod dupeta je jedini rekvizit. a o krizi nema nikakvog govora ![]() Max kaj se kupuje, objelodani u detalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30555 |
|
![]() |
#30558 |
Registered User
|
Murina, mislim da se zajebava! Kakve cavlerice za metar snijega ![]() Na Sljemenu jedino igra ono čudo za izvlačenje trupaca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30559 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Zasto bi se zajebavao, ja sam isto spreman, za vikend smo max i ja gore. 10 Tunel, vidimOSE https://lh3.googleusercontent.com/-z...2014.00.00.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30562 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
crocus, bit će ti nešto bolji grip, ali u neugaženom snijegu se nećeš usrećiti. Al javi dojmove i kakva je podloga svakako ![]() Dobro, nisam jedini kojem je preko glave ovog snijega i svega.
![]() |
#30563 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30564 |
Registered User
|
Ma uzeo sam titanske sarafe rekao je lik u ducanu da rezu snijeg ko zileti. A nisu bili ni skupi, max je platio dve gume 800 kn a ja uz malo truda prosao za duplo manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30566 |
Registered User
|
Ma titan mi je skroz super bas sam citao neki dan da je za ovu godinu titan jedan od najpozeljnijih materjala u biciklistickoj industriji. Tako da moras pratiti trendove, npr gle kak je super ova kazeta http://clee-cycles.co.uk/esite/P9903/product |
![]() |
![]() |
![]() |
#30569 |
Registered User
|
Jel si sarafio na ruke ili? Ja imam onu kacavidu na struju pa ide lakse. Ako trebas posudim ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30570 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nabavi si onu bušilicu na bateriju ko ja i šarafi. Ide ko blesavo. Guma gotova za tili čas ![]()
![]() |
|
|