|
![]() |
#5461 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Opel Insignia 2.0 CDTI 4x4? (ako nisi "oplo hejter") ![]() najjeftiniji accord 219.410,58 huh |
![]() |
![]() |
![]() |
#5462 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
A baš dobio preporuku od prijatelja za metro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5463 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5464 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mazda6 2007 (ona prva,ne druga serija) je sadašnji auto, šta me u neku ruku čini valjda ljubiteljem mazde jer volim kako voze, mjenjače etc. , s druge strane nisam zadrt i volim probati novo promjeniti, samo mi se ova nova čini odlična (valjda tek je stigla). Mondeo itekako -al novi još nije stigao, 6tica je. Prije sam imao peugeot 307, grozan auto, nedavno sam par puta do Zg bio prisiljen voziti 508 i ne sviđa mi se, ni mjenjač, ni kako ulazi u zavoje, ništa... možda je pogrešno gurati u isti koš citroena -šta ja znam... Nisam ljubitelj wv-a, pasata staroga sam vozio par mj. odličan auto al su mi 6tica i mondeo jednostavno auta ugodnija za voziti kolko god ovaj da bio kvalitetan/kvalitetniji/bolje držao cjenu itd. ------------ Edit: Opa, googlam ds5, kako mi je ovo promaklo? Nisam opel hater, zapravo nisam fanboy/hater nicega, ali uvjek sam htio probati bmw3 ili a4, samo me strah polovnjaka od dvije god koji imaju jos 1g garancije kod takvih marki, mozda da ulovim nekoga sa produzenom garom... Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 15.02.2013. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5465 |
Moderator
|
je, fino se jako vozi ta mazga... kao što rekoh ja bi na tvom mjestu otišao bar probat ds5 (malo napamet pričam, možda je i skuplji) jerbo je auto impozantan u bilo kojem pogledu, a radi se o nemaloj svoti novaca. si možda razmišljao o alfi đulijeti? aktivni selektor načina rada i tako dalje, dobri motori... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5466 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mazda 6 all the way ako ides na novo. Mondeo je predivan no jos nije stigao. Ako nisi skeptik pogledaj Kiju Optimu.
![]() |
#5468 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5469 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Komplicirate bezveze. Kakvi DS5, kakve Kije. Kome će to prodat za par godina? Mazda dobro kotira, i ta nova 6ica izgleda super. BMW novog ne možeš kupit, ali polovnog bi se dalo, možda čak i 5ica. Mazda, Honda, BMW, dalje i ne trebaš gledat.
![]() |
#5471 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Daješ puno para pa onda i treba kupiti provjerenu kvalitetu i mislim da je bolje godinu-dvije star auto, dosta jeftinije ga dobiješ, a to je još uvijek novi auto. Da kupujem limuzinu za te novce jedino bi A4 došao u obzir. Imaš ovdje tih ljepotana, taman su oko te cifre koju imaš: http://www.weltauto.hr/weltauto/hr/L...#0-15-5-0|STD| Interijer im je stvarno savršen, barem što se tiče mog ukusa. http://www.pohrani.com/f/D/eG/1IJ5Wls6/1.jpg http://www.pohrani.com/f/29/12J/1O5VkdLR/2.jpg http://www.pohrani.com/f/2G/46/2Dh1AB8c/3.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5472 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Ako misli kupit auto da ga proda onda neka ni ne gleda nov auto nego neka fino kupi rabljeni vau vau dizlo. :rvat-katolik-nepušač: Pa će moć za tri godine napisat u oglasniku prodajem novO autO. Malo prešlO, švapskO kvalitetO! ![]() Citiraj:
I možeš mislit kako je netko uzeo A4 TDI pa u godinu dana napravio 8k kilometara. Pobogu pa toliko ja u godinu dana nadrobim tu po Zagrebu a baš i nije da se puno vozim.
![]() |
![]() |
#5473 | |
Type R
|
Citiraj:
Jer DS5 za 4 četiri godine neće moć poklonit,a provjerenu limuzinu može bez problema prodat. A izbacivanjem DS5 i Kije iz jednadžbe ne gubi ništa.
![]() |
![]() |
#5474 |
Moderator
|
Gle imali smo Carens mk3 CRDI i pazi sad u 4,5 godine izgubili smo isto kao i da smo uzeli ''provjerenu'' Opel Zafiru. Velim ako mu je cilj auto imat tri četiri godine neka onda uzme rabljeni Passat TDI
![]() |
#5475 | |
Guest
|
Citiraj:
To je praktički novi auto, pa taman i da su mu vratili 15-20k, nebitno. Imaš garanciju i pregledaš fino auto prije kupnje, dam se kladit da još miriše po novom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5476 | |
Type R
|
Citiraj:
Jebo Zafire i Carense, to da je Mercedes ne možeš nikome uvalit. I ne treba kupovat Passata, niti sam ja to rekao. Honda bolje drži cijenu od Passata recimo. Najpametnije je uzet srednju ili kompaktnu klasu neke marke koja mu odgovara, a to je kako mi se čini neka od ove tri koje sam spomenuo. Neće se baš s Kijom nauživat u vožnji.
![]() |
![]() |
#5477 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Jel ti sad jasnije? ![]() I ''praktički novo'' ne postoji. ![]() Ne znaš tko je i koliko njih jašilo za volanom, ne znaš kako je vožen, ne znaš kako je održavan. Ne kažem da se to ne isplati kupit. Samo kažem da to nije nov auto i da ga se ne treba smatrat kao nov auto. A kako nekaj razjebat u par minuta evo upute ![]() Ovo će isto bit u weltauto pod praktički nov auto ![]() Pardon novO autO ![]() http://www.vecernji.hr/vijesti/auto-...-clanak-498134 Citiraj:
A ne ''upirem'' ništa već sam samo povukao paralelu s osobnim iskustvom. A vezano za uživanje u vožnji to neka sam prosudi. Nismo mu rekli kupi to i to, nego odi pogledaj pa vidi. Neću ja platit njegov auto nit ga vozit. Neka sam ode, pogleda, proba i odluči. ![]()
![]() |
![]() |
#5478 |
Moderator
|
ne valja tako closed-minded gledati da se s kijom neće nauživati... da se radi o toj svoti para, ne-bila-mi lijena guzica otići jedan dan i provozati tu optimu, ako nešto znaš, znaš da ćeš dobiti kudikamo jaču opremu od ostalih za iste/manje pare. ništa te ne košta provozat auto iz nekog salona. ako ćemo realno i gledajući već iduću preprodaju niti jedan novi auto se ne isplati, a ds5 bi kupio prije bilo čega imho... boli me patka koliko će vrijediti, auto mi je na cesti pojava veća od lamborđinija, kakvi bemveji, honde i ostala (dizajnerska) konfekcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5479 | |
Guest
|
Citiraj:
Čovjek je rekao da ne pati za novim autom niti mora biti novi, ne znam u čemu je problem, i zašto se uvijek kod kupovine polovnog polazi za tim da je za volanom bio prahistorijski čovjek koji je kidao auto? Pobogu to je luksuzna limuzina, voze ga poslovnjaci i to po cesti, a ne njivi. I koliko njih je moglo 'jašit' za volanom i ne održavat ga u tom periodu manjem od godinu dana? Daj ajde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5480 |
Moderator
|
Pa eto, ona ga je ministrica ili kopji vrag već je u par minuta udesila na cesti. Neki bi seljak na njivi možda napravio manje štete ![]() Kao što rekoh, ne znači da su svi ubijeni, ali to nije nov auto niti ga se treba takvim smatrat bez obzira kako mirišao unutra ili kakva to limuzina bila. ![]()
![]() |
#5481 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5482 | |
Premium
|
Hvala svima na imputima. Googlam vec 2 sata prijedloge, ds5 spektakularno izgleda na slikama (i uživo vjerojatno) ,al vidim da su im najveća mana vozne sposobnosti i uzitak u vožnji naspram konkurencije u klasi, tako da otpada. Nisam kia skeptik, dapače -da kupujem kopakt kalsu proceed bi mi bio uži izbor, al u klasi limuzina im ne dajem tolko kredita kao u kalsama ispod ![]() Malo su vam nezreli stavovi oko polovnih auta moram primjetiti, odvezeš ga u ovlašteni servis i pregledaš prije kupnje, nisu to honde civic 96 da su ih sodomizirali svakodnevno. A4 ne mora biti od ovalštenih preprodavača, nudi mi prijatelj 3g starog 38k km za 26k eura. Znam svaki kilometar gdje je boravio taj auto... Al opet on ga prodaje jer je garancija pri kraju i strah ga troskova, a uzima si novog mondea, a ako vlasnik jednoga tako razmišlja.... -i baš iz tih razloga ostajem pri dilemi s početka 2g stari A4 ,bmw3 ili nova6 samo sve vise naginjem na novu m6, i ako prvi testovi pokažu da je odličan auto mislim da je moj budući. Iako sam se od srca nadao nekoj boljoj ideji, stari mi je prije 30 godina kupio VW-a i od tad vozi samo VW-a, a ja mu se cjeli život rugam da je zadrti balkanac koj isamo svoga konja hvali ![]() Još jednom hvala na idejama, acord je na shortlisti za provozat bar prije kupnje dodan. Citiraj:
Ovo m jre popravilo dan, hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5483 |
Moderator
|
uživo izgleda ko milijon maraka... kad ga ugledaš jednom uživo sjetit ćeš se ovog posta vjeruj mi ![]() njega sam spomenuo čisto ko fashion stejtment, teško da ćeš tu neke rekorde skidati tak jasno. Zadnje izmijenjeno od: syss. 15.02.2013. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5484 |
Premium
|
Ja bih isao na nesto polovno npr. http://www.njuskalo.hr/auti/honda-ac...-oglas-6286131 http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-seri...-oglas-7196168 Naravno da nije to to kao i novi auto, ali opet ako se nadje dobar primjerak nevidim razlog zasto ne uzet polovno. Isto tako mozda bi bilo dobro malo detaljnije rec sto trazis, kakav motor , koja snaga , zasto ti sluzi auto i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5485 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ako nema para da kupi set pločica i diskova zašto je kupio tu klasu auta? Velim ako je auto uredno održavan i normalno vožen nema nikakva razloga da se ne uzme. Ali ako je silovan onda bolje bježat od takvih. (ne mislim sad na gore naveden primjerak) Vezano za Kiu. Osobno je nisam vozio i mislim da ni ja ne bi baš tako lako iskeširao tolike pare za nju no ono što sam iskusio sa starijim modelima samo me može ohrabrit da kupim takav auto. Velim trebalo bi pričekat koji godinu da se vide eventualne mane. Zasad je jako dobro prolazila na recenzijama gdje su je bacali uz bok s Mondeom (starijim). http://www.parkers.co.uk/cars/review...v-ford-mondeo/ No mislim da bi ipak otišao na Mazdu 6.
![]() |
![]() |
#5486 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes...-oglas-7139959 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5487 | |
Guest
|
Citiraj:
Normalno da A4 ne konkurira ovoj E klasi, A4 je u konk. sa C klasom, a s ovim se može mjerit A6 i BMW 5. A koliko sam shvatio čovjeka, on ne traži takav auto, a i sumnjam da ga može servisirat kad ga je strah jednog A4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5488 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Druga stvar auto za početak nije niti u RH ![]() Da je to (potencijalno) odličan auto - nema sumnje.
![]() |
![]() |
#5489 |
Guest
|
Normalno da mu neće spustit 30k, i ne samo to, sad vidim da je u njemačkoj auto, to znači da moraš dati kaparu da bi oni otišli po njega, znači daješ kaparu za auto koji još nisi ni vidio. Takve oglase treba zaobilazit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5490 |
Registered User
|
Pa reče limuzina do 240 iljada. Ko daje 240 nije ga strah troškova (btw, naveo je da od tog troškovnog straha trpi prijatelj koji prodaje A4). Na vrata dođe sa 240 kn šuške i lomi ga ziher za 2-3 soma eura i to je to. Edit: Ne vidjeh odmah da je iz Njemačke ali to ne znači da nije sve 5. Kako je izašao novi redizajnirani model lako moguće da mu spusti ak ne na 240 onda na 250. I dalje je to najbolji omjer uloženo / dobijeno za nekih 5% izvan budžeta a ako daješ 240 onda u iznimnim slučajevima kao što je ovaj daješ i 250. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 15.02.2013. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|