|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Pokraden prostor - temporary files?!
e ovako, danas išao instalirati Splintercell - pandora tomorow, i nakraju otkažem instalaciju, i ono pita jeam li siguran bla bla, da će mi se sve obrisati ako odustanem.. ok, yes, dobro i ono izađe, ne instalira. sve bi to bilo dobro, da mi nakon toga ne bi falilio 2.5gb prostora na hardu!! resetirao sam komp, i još uvijek ih nema! to mi je već bilo s nečim drugim tako, na prvoj instalaciji windoza i sa starim hardom... ne razumijem, zašto se to dešava, ili kako da ja vratim taj prostor?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Lijepo odeš u folder di si inst igru i manual delete, tj. shift+del po tom folderu! ![]() Ili probaj u add/remove programs uninstall. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Pokraden prostor - temporary files?!
Citiraj:
![]() ili nades folder gdje je instalirano...kopirano ili kaj vec...i to je to...a ponekad zna posluzit i defregment ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
format ne pomaze? to cu tek vjerovat kad vidim ![]() imas mozda sistem restor point? moguce da ti je urezano u hdd(na plocice) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovako od u c:documents and settings\tvoj id GABRE i tamo pod local ili app data pogledaj tj pogledaj po svim tim folderima.. p.s. ukljuci show hidden files u cp-u ![]()
![]() |
#7 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Propereties na hard i disk cleanup. Tam odapereš kaj da počisti i to je to.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj CCleanerom počistiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
ista stvar mi je bila sa kad sam sa ALcoholm išao napravit image jednog DVD-a.. uglavnom, na nekih 93%, mi j eizbacio grašku da ne može nastaviti, ipitao da li želim obristi snimljeno do sada, na što ja potvrdim, i ok, kao sve. i kad gledat na prostor na disku, ono fali tih 3gb! i sad opet takav slučaj, samo s drugom stvari. da napomenem windoze sam prekjučeš instalirao friško na formatiran hard!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
da nije system restore možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
kad si instaliro Pandoru sistem ti je napravio check point tog datuma i to ti je uzelo prostor na hdd,izbriši chech point sa datumom instaliranja igre i to je to ja mislim
![]() |
#14 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imas li instaliran norton unerase?
![]() |
![]() |
#15 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() bas te i nece nekaj novi hardek,ha? krade megice na sve strane...ccccc,ja bi to sve sa sekirom , dvoglavom rijesil.. btw,mislim da su u pravu decki kaj vele da je Restore u igri...,samo me jos interesira jesi instaliro kakav backup program il tak nekaj slicno,hjebagalediriza nakon uninstala i restarta trebal bi se taj prostor pribrojit natrag particiji,mislim da ti bu skoro trebal Exorcist kak te je krenulo,ha?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
|
joj, Mitzek....
ma ne krade mi ovaj disk prostor, ista stvar mi je bila i sa tvojom baricom.. e a sada novo saznanje. Idem ja ručno zbrojiti podatke na d: particiji (filmovi, igre, tralala..) i zbrojim da po mojoj gruboj računici imam 73Gb, a explorer mopokazuje da je zauzeto 89Gb!!! pa jebi me ako ja više tu razumijem išta... sa system restorom nisam dobio ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
|
A jesi provjerio i hibernation?
![]() |
#19 |
Lika u mom srcu
|
@Tor - sve "vidim", da, sve je uključeno @Mrkonja - kakve veze ima hibernacija sa 15-20Gb prostora kojeg nema? ajde mi napravite uslugu, pa onako ručno od oka zbrojite koliko imate podataka na disku, a koliko vam pokaže na Properties od diska.. ili jedne particije, svejedno uz pomoć Folder tree size ili sličnih programčića, koji vam pokaže veličinu svakog foldera posebno živo me zanima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
JDM
|
Citiraj:
62.8 GB winzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
M.U.P.
|
Pa hibernacija isto uzima prostor sa harda. Istina ne tolko al uzima.
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
windows kaze 44gb used ja prebrojio 41.1 ![]()
![]() |
#23 |
Lika u mom srcu
|
ma ako mi pukne film, opet ću formatirat hard... novi je tek, pa nek se muči... ![]() je li tko radio sa Nlite? programčić z a"obradu" windoza, ukljanja nebitne stvari i tako to, i ako je, aj neka dade par savjeta kako je najbolje postaviti! sviđa mi se programčić jako... koristan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: joj, Mitzek....
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
Lika u mom srcu
|
ma instalirao sam programčić, folderdize ili tako nešto, pa kad klikneš properties od diska, ima jedna stavka size, gdje zi ispiše veličinu svakog goldfera posebno, a na vrhu ukupni zbroj. Po tome sam vidio. D: particiju mu točno pokazuje i taj prog i windowsi, ali C:, na njoj fali 2.xx prostora... nije bitno, nemojte se zamarati... jebe mi se. Malo sam povratio prostor sa raznim podešavanjima, i toako, pa se smanjilo na tih 2.xx nešto GB, koje još neznam gdje su... tnx people... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|