|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
FTP upload foldera
Imam kolekciju jako dobrih freeware programa koju sam godinama sakupljao i htio bih to nekako da upload-ujem na web kako bi bilo dostupno mojim prijateljima (pa i svima ostalima) sa bilo kog racunala. Sjecam se, od prije par godina, jednom sam od kolege dobio jedan URL tipa (koliko me sjecanje sluzi) ftp://naziv.itd fttp://naziv.itd ili ftp://ftp.naziv.itd i kad sam to otvorio u Internet Exploreru otvorila mi se stranica slično kao sta izgleda windows explorer sa stablom mnostva foldera koje sam mogao slobodno da otvaram. Meni bi upravo to trebalo, kako da ja na taj nacin uploadujem te moje foldere. Ima li ko takav URL za primjer i da mi objasni kako da to uradim. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba ti vlastita stranica s FTP pristupom, FTP klijent i to je to...Ništa komplicirano. Ako imaš mail adresu s pop pristupom, vjerojatno si i dobio ftp prostor pa se raspitaj kod svog providera... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Ok kako da to uradim za moj slučaj. Dobio sam free web od http://free-st.htnet.hr. Ako možeš da kažeš šta treba da upišem u Internet exploreru da bi uradio upload |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
sa internet explorerom ti ne radi upload, no možeš si nabaviti neki od ftp programa, pogledaj malo na download.com, ima ih dobrih a besplatnih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
SmartFTP ti je jedan od boljih...tezak za probavit...ali kad ga svatis mirna bosna... ![]() inace ht ima ftp pristup? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Ok Probat ču sa Cute FTP ili FTP voyager |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda na HT (T-HT il kak se vec zovu) serverima... CuteFTP ti je odličan,a za pristup na tvoj FTP u host upišeš: ftp.free-st.htnet.hr username: tvoje korisnicko ime pass: tvoj pass :-) (host name, tj. ftp adresa je ovakva po sjećanju... možda griješim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() inache nisam zao da ht ima ftp:confused: tnx mail ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne razumijem kako nisi znao? Svi korisnici kod njih ovisno o zakupljenom paketu dobiju free web space i piči! :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
|
ma imam ga i ja al nisam znao da imam i ftp pristup...onda siher ima ogranicenje preko neke kolicine podataka tj preko velicne fajla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da ide koliko ti je veliki inbox toliko imas i free spejsa ili ti oko 5-10megi...
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da onaj free račun bez pretplate imaš 5MB, ako imas ADSL (384) mislim da imas 10, family račun 25MB itd. (to sam negdje davno vidjeo)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
FlashFXP je odlican ftp client.
|
|
Oglas