|
![]() |
#931 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledaj jel sve dobro sjelo na svoje mjesto. Provjeri si odmah temperature (gpu i memorija) u idleu dok ju ubaciš u komp.
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ma sve je ok s grafickom...nasal sam gresku, na faking molex napajanju je izlaz maximalno 8.5 V umjesto normalnih 12 V ....idem igrat nogomet s napajanjem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
|
da, nazalost sve na jedan lane...neki kazu da nevalja na 1 lane (2 molexa u 8 pinski) al raspored kabela je jeben, tak da moram nabaviti sata na molex kabe da je taj 8 pinski na 2 lejna jer molexa vise nemam pa moram prek sate (molex-sata > sata molex ) i naravno onaj 6 pinski ide drito s napajanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
|
drage volje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam ju vozio na seasonic 520W polumodularno bez problema sa konfom u moj komp, čak sam ju i malo klokiro i sve je išlo bez problema, samo je zvučalo ko usisavač ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Već si dobio preporuku. Uzmi ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9849 |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
cak imas ovdje na "pijaci" TX650 za neki 400~450kn a s tim napajanjem sam drzao bez pol muke 4870x2 i gtx295
![]() |
#946 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Ej ekipo , eto dosla mi je doticna ( 4870 x2 ) Sapphire prerada ! Sta da vam kazem proso sam cijeli grad u nabavci 2xMolex na 8 pin PCIE kabel za veliku mamu (cak sam i od jada i pekare proso ) Naime kad sam doso doma sav raskuren lud zivcan jer sam nakraju kupio ga za 10 kn na crno -.- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nego znam da ta grafulja potegne i do 400w u full loadu i ja sam isto bio talent to ici sprobavati na tom napajanju , al sad mi drugo ne preostaje nego kupiti novo ! Zanima me koje bi mi bilo najidealnije napajanje ( imam jos i phenoma koji radi na 125w i jos pun k toga ) nego dal bi corsair 550w ili xfx ( seasonic ) 550w bilo dovoljno za tu graficku i za buduce dane koji dolaze ? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
iVar
|
hmmm,ajde popuni "moj komp" da vidimo tocno o kojoj se konfi radi,jer 550W moze bit dovoljno,ali nemora... Iskreno radje bi riskirao dodatnih 50-70kn i kupio napajanje od 600-650W i bio mirne duse
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imao sam tu grafu i sigurno ne cucla 400w. To tvoje napajanje sigurno nema 500w, a i da ima, svako normalno napajanje bi otišlo u overload shutdown, a ne napravilo Ka-BOOM. ![]() Uzmi kvalitetno 550w napajanje i miran si. Ako se možeš rastegnuti do 600-650w, još bolje. Ali opet ponavljam, kvalitetno napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
Nema -faking- šanse da ta grafa cucla 400w. Pa onaj AC-ov hladnjak za nju je imao mogućnost 320w disipacije topline, a hladio je tu grafu bez problema. A ako se sjećam, Wolverine je radio mjerenje potrošnje, cijela konfa je vukla 400w iz zida kad se upalio furmark. Ček, evo threada: forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189774 Kako bequiet 530w nije mogao pogoniti tu grafu mi nije jasno kada je prime+furmark cuclalo 510w, i to mjereno na utičnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Registered User
|
haha , a moje napajanje je bilo žblj ponavljam "500" w ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo samo da ja kazem imao doticnu grafu prije ohoo vremena sa q6600 b3 procom rusila je napajanje od seasonic m12 od 620w bez ikakvih problema. Sam iskljuci ne znam 2 diska i dvd rom ostalo radi. sve kablove odspojis i spojis nazad onda srusi nest deseto... Uzas od grafe 1kW corsair ju je stavio pod kontrolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
|
Kako onda objašnjavaš da je kod mene bila rock solid sa Corsairom HX620 (koje je u biti rebrandani Seasonic), blago kloknutim i7 920 Nehalemom(na 3,2 GHz), 6 Gb memorije, RAID poljem od 4 Samsung T166 500gb diska, dva Intel X25-M 160 Gb diska, dodatnim RAID kontrolerom, optikom i svim dostupnim USBovima popunjenim? Mislim, pitam, nije mi jasno kako smo Wolv i ja bez problema pogonili tu grafu, nisam siguran, mislim da mi je pričao da je radila na njegovom hx520 napajanju, ali ga moram pitati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
iVar
|
Citiraj:
Nekako mi ovo smjesno djeluje jer meni je TX650 drzao tu grafu Q9400 klokan na 3.2,8gb ddr3 ram,3 hard diska,tv kartu,wifi katricu,4 dodatna venta od 120,i jos sam imao one mutave hladnjake na hardu :S ...i nikad mi nije "falilo struje"..
![]() |
![]() |
#958 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Corsair VS seriju napajanja zaobiđi Ova napajanja su ti dovoljna: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Raider+550 http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=XFX+550 Fortron ima 5 godina garancije, a po novom 5 ima i XFX, ako je uvoznik napajanja EZY Infotech d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |