|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozadinsko osvjetljenje laptopa
Na laptopu mi se dešava da povremeno (u neregularnim intervalima) nakon treperenja razine osvjetljena ista u potpunosti se ugasi do recimo prebacivanja outputa preko Win+P kombinacije i ponovnog paljenja internog panela, onda dalje normalno radi. Prikaz slike normalno radi, samo je pozadinska rasvjeta u pitanju (nije LED rasvjeta). Cijela stvar se ovako ponaša, ali poslije par flickera se skoro uvijek ugasi. Pretpostavljam da je inverter u pitanju, ali mogla bi biti i cijev rasvjetna, ima tko nekvi savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nemoj nam slučajno dati do znanja o kojem se laptopu radi, onda će biti previše lako.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
HP neki...vidi se na videu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Evo vam opet >>LINK<< ![]() I da, video nije moj, uzeo sam ga za primjer ponašanja mojega, jer ima slične simptome, osim gašenja mojega. UPDATE: sada je trajno prdnulo osvjetljenje, tako da koristim vanjski monitor za normalni rad... Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 27.01.2013. u 09:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Najlakši test ti je ovako, od nekog nabaviti samo ccfl lampu uštekati u inverter, ako normalno radi, onda ili drugi ekran ili samo lampu, s time da je to 16" ekran, možda se nađe razbijeni, ili ako je inverter naravno ako lampa u prije navedenom slučaju ne svijetli, onda se inverter zamijeni. Uglavnom mogu ti pomoći oko cijelog slučaja i testiranja i ostalog (vidim da si iz mog kraja), javi se na PM pa se dogovrimo sve detaljnije!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|