|
![]() |
#11251 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pa nece valjda Salma Hayek bit komicna, mislim 4 lika su u filmu koji su dobili vise od 2 min |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11252 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Branded (2012) - 5-6/10 za film, 10/10 za poruku Life of Pi (2012) - 8/10, odlična avantura, drama
![]() |
#11255 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogleda sam Pitch Perfect - preporuka, pogotovo ako volite muziku. Meni je nakon popodnevnog saxiranja doša ko melem na ranu. ![]()
Thx, onda bih radije miniseriju, dosta mi je više ovih filmova koji traju po tri sata. Kaj nitko više ne zna u sat i pol napravit film, nego rade egotripove od 3 i pol sata...?
Looper - |
![]() |
#11257 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Meeting evil da nema Samuel L. Jacksona ne znam kakav bi mi film bio. Ne dobar. Priča je super, ali loše ispalo na kraju. Moglo je to punoo bolje
![]() |
![]() |
#11260 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#11262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#11263 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Halimin put - 9/10 - odličan film, ukoliko imate živaca i želudac za takve traumatične i potresne priče o stradavanju u ratnim godinama na ovim prostorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11264 |
Guest
|
Isto pogledao Halimin Put. Teška priča, al stvarno dobro izvedena. |
![]() |
![]() |
#11265 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Here comes the Boom - 10
![]() |
#11269 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma morao sam mu dat 10. Naravno da neće bit 10 ovim forumskim stručnjacima i filmofilima, al meni je sjeo ko budali šamar. Ostao mi je smješak na licu poslije fima, i osobno samo i iskljucivo po tom kriteriju dajem ocjenu...
![]() |
#11271 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Life of Pi - Fenomenalno! Predivan film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11272 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Također pogledao Here Comes The Boom prvenstveno radi Kevina Jamesa i njegovog burazera koji mi i nije baš sjeo s forama u seriji Kralj Queensa ali u ovom filmu je. Dpbar film za ubiti vrijeme makar nisam puno očekivao kada sam vidio trejler. Čak sam se i par puta dobro nasmijao. Kao što je već netko napisao Kevin sa svojoj zbunjenom facom priceless ![]()
![]() |
#11273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Može neka preporuka avanture ? nešto tipa Life of Pi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11274 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Here comes the boom - 7/10, stvarno dobra zayebancija i jos bolja prica. Seven psychopats - 5.5/10. Jako dobro zamisljen film ali mi je kraj toliko glup da gluplji nemoze biti... Life of Pi - 8/10 zanimljiva avantura, malo osvjezenja u ovom moru debilnih filmova. The impossible (pogl u kinu )- 9-10, toliko realistican film i brutalan nisam skoro pogledao , prica , gluma, efekti : vrh. Sonja i Bik - Odlicna komedija, smijeha ne fali 6/10 Svećenikova djeca - Jos jedan brešanov art, bolji od sonje i bika, odlicna gluma nasih 7/10 This is 40 - "obiteljska" komedija sa jako dobrom pričom i dosta LOL scena, svakako pogledati s boljom polovicom 7/10
![]() |
#11275 |
Guest
|
Hvala Bogu na "cinestar srijedi" , juče 2 filma zajedno 40kn: Gambit -2012 lagana komedija , ok za nasmijati se 6/10 Gangster Squad -2013 Ovo je super! Pravi punokrvni akcijski film kakav treba biti sa odličnim glumcima! Sean Penn, McCalany i Nick Nolte briljiraju ovdje! 10/10 |
![]() |
![]() |
#11276 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ono što mi trenutno pada na pamet, ako nisi gledao: The Bucket List (2007) Cast Away (2000) A zatim, možeš pogledati pa mi javit jel vrijedi šta: One Week (2008) Big Fish (2003) The Snow Walker (2003) To ti imdb preporuča ![]()
![]() |
#11277 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Big Fish - "out of the box" film no bas zato mi se i jako svidio, definitivna preporuka ![]() Killing Them Softly - sasvim ok triler, tko voli trilere malcice i vise nego ok, no niste nista propustili ako ga ne pogledate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11278 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne znam jel uvodna sekvenca for real,ali slika vjerujem da je ! Can't wait ![]() http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...06465_700b.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11280 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
fejk ili ne, film izlazi 2015...
![]() |
![]() |
|
|