|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Udma
Intel 845GBV-series ploca Maxtor i Seagate diskovi Za oba pokaze Current Transfer Mode UDMA2 a oba su UDMA5. ![]() Instalirani Chipset drajveri Instaliran jebeni Intel Application Accelerator Kako da natjeram diskove da rade kako bog zapovijeda? Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
takav isti problem sam ja imao, pokušaj to riješiti metodom koju mi je rekao Rodijak( ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Udma
Citiraj:
ovi sa 40 niti imaju veca rebra ka kabel za floppy ukratko pogledaj kakav kabel ti imas i onda odi u ducan da ti pokaze 80 pinski kabel ako ti se rebra na tvom cine veca onda kupi 80 pinski kabel (treba bi bit jeftiniji od 10 kn) ako vec imas 80 pinski kabel javi pa cemo dalje trazit rjesenje
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
mislim da ga možeš natjerati u bios-u pod Integrated peripherals. Umjesto auto podešavanja staviš ono koje ti podržava disk. ili samo treba podesiti u device menageru pod IDE controler, dakle bec prckanja po biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
I ja sam mislio da je do softvera ali mi nije bilo jasno sta... nisam previse razmisljao o hardveru, kablovima,... ali je Tooma ipak bio u pravu. Nije mi bilo mrsko, otvorim - kad fakat 40-conductor na diskovima ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|