|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Linije po ekranu
znaci vec duze vrijeme po ekranu su mi vertikalne linije, na laptopu, s desne strane 2 cm sirine po cijeloj duzini, a par njih mi se pojavljuje i kad pomicem ekran po sredini? Pa ako netko zna do ceg bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Daj napisi marku i tocan model laptopa. ![]() Moze biti da umire grafa/ekran/inverter/sve navedeno...a moze biti i da flat kabel zeza posto si napisao da se neke crte pojavljuju dok mrdas ekran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
laptoh hp 6730s, graficka ne znam, mislim da je neka integrirana, a ovaj inverter ne znam sta je? sumnjam da je do graficke, jer taj problem vucem vec godinu i pol mozda cak i 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavljuju li ti se crte i na vanjskom monitoru kad ga spojiš na laptop? Ako da, onda je grafa. Ako ne, onda će prije biti do flat kabela.
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok, hvala, probat cu spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
mislim da lcd prdnuo, pomicanjem ekrana kabel je uvijek fixan osim ako neko prije nije dirao po njemu i odlijepio ga sa poleđine lcd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
sad sam primjetio da je okvir, kuciste ekrana puknuto s lijeve strane, znaci tamo gdje ide kabal i to sve... i znam da mi kamera ne radi pa sad ne znam? Zadnje izmijenjeno od: nino. 18.01.2013. u 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa raskopaj gornji dio, ispod gumica su vijci..dalje ćeš shvatiti sam, jednostavno je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|