|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Napajanje Corsair TX750 cvili dok ne radi ventilator
Ljudi pomagajte. Kako natjerati ventilator od napajanja da stalno radi. Cim ne radi cvili na skrolanje misem, micanje misa ili bilo sta drugo. Zvuk je ko da hard disk rosta stalno samo malo vislje frekvencije. Kada se upali vent na napajanju vise ne cvili. Zamjetio sam da vent dok ne radi pokusava se kao pokrenuti malo(ne miruje na mjestu). Napajanje je novo, staro 2 tjedna, neda mi se nosit na servis i pitanje oce li mi ga zamjeniti i koliko cu cekati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa ti imaš neispravno napajanje i neda ti se nositi? Uzmi garu i odnesi i to je to... Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.01.2013. u 00:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Naso na Corsair forumu. Ljudi imaju ogromnih problema sa ovim napajanjem. Neki su mjenjali po nekoliko puta napajanje i stalno zuji dok vent ne radi. Proizvodjac kaze da ako je power saving od cpu ukljucen da moze zujati. Uglavnom nema veze sa time barem ne kod svih drugih koji su probali. Proizvod jednostavno ne valja a kosta samo 900kn !!!. Ne kupuje Corsair jer vjerovatnost da dobijete neispravno napajanje koje zuji za popizditi(pogotovo kada imate tihi komp) je dosta velika ili ce naknadno pocet zujati. Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.01.2013. u 00:13. Razlog: Ispravan naziv je Corsair, ne Crosair, popravljeno :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
na ovo gore dodajem: TX750 (75-001309 / CP-9020042) ili TX750M (75-001310 / CP-909020040) Oba = Chicony |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Osobno imam cwt TX750 . Radi, a nečuje se ! Kao čika Kuretov BMW , tako da mislim da je tvoje napajanje iznimka , a ne pravilo. Nosi ga na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|