|
![]() |
#1861 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
kad bi naručio ovo jel poštarina iznosi koliko tamo piše 1.90 funti i to je to nema ništa drugo.
![]() |
#1866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma to vam sve ovisi otvori li tko to ili ne. Naručio oko 3 komada ovoga http://www.ebay.com/itm/290823671931 U prvoj došla baterija, onda u dvije nije bilo baterije u daljinskom. No, prodavač mi vratio dolar da si kupim baterije http://prntscr.com/p15ki Koje još uvijek čekam iako je dosta toga nakon ovoga došlo.
![]() |
#1869 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel moguće escalateat case prije onog datuma što mora proći da mi se javi seller? Ovaj zbog kojeg sam otvorio case više nije registriran tako da očito ništa od dogovora s njim. Do 18.1 bi trebao čekat da se on javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da li tko zna kako vratiti onu vezu sa paypalom što su uveli nedavno? Slučajno sam je isključio (ono da plaćaš bez potrebe za logiranjem na PP) i sad ne mogu nigdi naći kako da je uključim, ima samo ono linkanje accountova od prije u postavkama računa.
![]() |
#1873 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvi put čujem za tu vezu, a svaki put kada plaćam moram se logirati na PP. Nisam primjetio da mi nudi nekakav odabir... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa može i bez lozinke. Ne znam kad sam je zadnji put ukucavao, samo mi se zazeleni ona opcija za plaćanje i prođe bez beda.
![]() |
#1876 |
Guest
|
Ma može ali ja stavim da ne pamti password, nekako mi sigurnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Valja li ovo? LINK Čuo sam da su te enelop the best of punjivih? EDIT: može mi netko pojasniti zašto na nekima piše enelop lite, a na nekima samo enelop? Ili da to jednostavno zanemarim? (mislim da sam skužio ali svejedno koju riječicu ubacite ![]()
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 14.01.2013. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Guest
|
Yeap, enelooop su najbolje. Ove lite su ti za manje zahtjevne uređaje pošto su slabije, ako trebaš baterije za digitalac ili svjetiljku onda nemoj kupovati lite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
|
![]() |
#1880 |
Too much busy
|
Ima u intersparu nekakvih SimPex 900mAh, 4kom za 40kn. NIsu loše, koristim ih već cca 2god isključivo za miš i svjetlo bicikla. Fino drže ![]()
![]() |
#1881 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sve pohvale za eneloop, koristim vec duze vrijeme za wireless mousa koji se koristi valjda 10h na dan i drze stvarno dugo.. kupio ih zbog digitalca koji je ispraznio duracell nakon par slika.. platio ih mislim nekih 250 kn.. punim ih na nekom smece punjacu, vec su ruzinavi kontakti ![]() svakako preporuka i ako je dobra cijena i ako su iz japana i orig sanyo onda je to izbor i pol.. pri tome mislim da nisu mozda kakve imitacije sa naljepnicom.. i hvala prodavacici me nagovorila da uzmem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1883 |
Guest
|
Većina sellera eneloop baterija je iz južne koreje, na to se ne obaziri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jel budu kakve promjene oko carine sa ulaskom u EU ? znam da se shengen ne mice , ali .. ? pritom mislim ponajvise na narucivanje stvari iz EU , dal ce nas jednako tlacit carinom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo jos jednog. EU je bescarinska zona, to je i poanta svega...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobro, pitam, znam da s autima je pojednostavljeno ali i dalje ima troskova, zato pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Too much busy
|
![]() |
#1889 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
U svezi Eneloop baterija. Po svim recenzijama ne samo kod nas nego i u svijetu kupe sve pohvale bez obzira što i drugi proizvođači imaju takve modele. Riječ je o tome da NiMH baterije imaju veliko samopražnjenje pa za mjesec dana na prigodnoj temperaturi mogu već biti prazne. Eneloop u zavisnosti koji su model u godinu dana zadržavaju 70% kapaciteta, noviji modeli 3 godine dok najnoviji 5 godina. Postoje tri vrste i to lite, standardne i XX. Ove posljednje su namijenjene jakim potrošačima kao što su blicevi koji u kratkom vremenu vuku veliku struju. U zavisnosti od vrste imaju različit kapacitet i različit broj punjenja. Naručio sam 4x18650 protected baterije i dva punjača za njih. Pošiljka stigla kad unutra 4 komada nezaštićenih. Nisam gledao slike jer je veliki seller i nije bilo razloga za sumnju ali sam pogledao nakon što su stigle i zaista su nezaštićene dok piše da jesu pa sam mu poslao ultimativni mail da želim refund i digao dispute jer mi kao takve ne trebaju što je on odbio i tražio da mu pošaljem fotografije što sam i učinio ali sam greškom eskalirao u claim. Što god bilo danas stiže mail od pay pal da su presudili u moju korist i da ću dobiti full refund transakcije makar sam tražio refund samo za baterije dok za punjače nisam pošto su u redu. Čekam da mi se javi jer sam tražio koji mu je mail za uplatu da mu platim ta dva punjača i da budem fer makar me pokušao zavaljati s tim nezaštićenim baterijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|