|
![]() |
#1 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
(riješeno) Hard disk krči
Ovako od pocetka kada sam uzeo hdd on kada nesto ocitava kao da krci:S skenirao sam ga sa hddtune i sve je uredno bez greske.Ali to me bas jako nervira to njegovo krcanje dok nesto ocitava. Jel to problem u hdd i dali se trebam brinuti ili? 320GB 2.5 SEGATE Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.01.2013. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Trebaš. ![]() Ako je pod garancijom žicaj da ti ga zamijene nekako. Iako ne žele ako samo melje. Isto tako je frend uzeo disk i nakon par mjeseci je počeo mljet ko mlinac za kavu, ali ovi iz linksa su ga testirali, kažu sve ispravno i aj ti Marinko nazad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
mislim da ne trebaš se brinut ![]() koji HDD? ima alata za za utišat to krčanje al ne podržavaju ga svi diskovi, Automatic acoustic management (AAM). Kažu da disk "sporije" reagira kad se smanji na najmanje al ja u normalnom radu to nisam primjerio a testovi mi ne znače puno. Probaj sa ovim: http://www.withopf.com/tools/aam/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
skini WinAAM pa probaj, free je |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ima jedan stari sata 200gb seagate koji krči i rošta ko lud čim počnem sa njega kopirat, gledat film ili bilo šta raditi, taj stari ne podržava aam dok sam hitachia utišao da jedva kužim da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
eto ga problem rijesen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|