|
![]() |
#1802 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
to nisam čuo još, znam imam kolega tako naručuju sitne stvari i kolko sam skužio po priči tamo ona cijena + poštarina kod naruđbe i to je to.
![]() |
![]() |
#1803 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ja mislim da su vrijednosti na paketima u hong kong dollarima, sto nije ni priblizno us dollarima... 1 Hong Kong Dollar equals 0.13 US Dollar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Šta je sa ovim prodavačima na eBayu odjednom? Stvari naručene prije 40 dana ne dolaze, zadnje dvije i pol godine otkad imam eBay imao sam možda 2-3 stvari da nisu došle, ali evo prošli mjesec čak dva itema. Što je najbolje, i to kad sam javio dobio sam novac odmah nazad. Sad zavlače, neke istrage u pošti za koje im treba po 5 dana i slične nebuloze. Prvi puta sam bio prisiljen dići dispute jer se prodavač pravi blentav... Sad me zanima, žalbeni period mi ističe 7., ja sam digao dispute 4., moram li eskalirati dispute do 7. ili imam onih 7 dana fore od dana kad sam digao dispute? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
A ne znam šta je, ovisi o prodavaču. Evo meni lampa došla nakon 40 dana, a prvi put ista stvar od istog sellera za 35. Baterije i punjači svaki odvojeno za 15, sve kina. Očito ovisi o njihovoj pošti i na koji način šalju.
![]() |
#1806 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Item bi trebao stići do 10.01. i javio sam selleru da još ništa nije stiglo. Dobio sam odgovor: Citiraj:
![]() |
![]() |
#1807 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek malo borny, sta mi moramo ovdje pratiti kuknjavu za svaki tvoj item koji je na putu ili nije stigao ili ce biti refundan ili nece i hoce li sjest lova nazad za 2,3,4 dana...itd. Pa meni 5-6 itema od 09. mjeseca do sada nije doslo vrijednosti od 1$ do 35$ pa ne kuknjavim tu, boli me kiki sta oni pisu i koja su im opravdanja. Dignem case predzadnji ili zadnji dan i amen.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Da li je stvarno bilo nekog štrajka? Par itema je došlo između Božića pa sve do neki dan, zato mi je ovo malo čudno.
![]() |
![]() |
#1809 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Stvarno ne znam šta neki još uvijek traže savjete šta napravit kad se zna da ispod svakog itema piše koji je rok za žalbu. Štrajka nije bilo ali on vjerovatno ni nije mislio na štrajk nego na godišnji odmor, a i da je bilo štrajka to se ne tiče njega kao sellera ni tebe kao kupca, ti hoćeš svoj item do tog datuma. Ebay pravila ne poznaju blagdane i zastoje nego samo rok od 45 dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ima li tko iskustava s naručivanjem termalne paste s eBaya? Ispliati li se i jel bubaju kakve dađbine na nju? Možete nabaciti i neku preporuku "kvalitetnije" paste. Isto tako kako stoje stvari s naručivanjem DVI kabela? Hvala!
![]() |
#1811 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | ||
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1814 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1815 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Premium
|
![]() |
#1817 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1818 |
Banned
|
A nije tako strašno kad bolje pogledam, fala Bogu pa u sobi imam neki dobar luster koji ne upija puno svjetlosti, dok je sa hodnikom i dnevnom druga priča. Tamo ova od 7w jedva da i svijetli...možda da probam sa folijom da malo reflektira svjetlost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Meni u zadnje vrijeme ok dolaze stvari... Kozna futrola za mobitel - Deutschland - kupljeno i placeno 20.12.2012. stiglo 04.01.2013. Hard case za mobitel - USA - kupljeno i placeno 28.12.2012. stiglo danas 07.01.2013.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Uskoro (od 1.7.2013. ako uđemo u EU) će limit za carinjenje biti 150 EUR i kod nas, ali limit za neplaćanje poreza ostaje 22 EUR. Eto bareć ćemo carinu izbjeći. Iako meni je najgluplje što mi naplate poštarinu kada mi šalju s carine ako bude carinjeno, iako je plaćena poštarina do kućne adrese prilikom kupovine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sve ovisi o selleru. Eto, u petak mi došao zadnji item, a hrpu sam naručio i platio 16.11.2012. Neki su došli za tjedan dana, a ostali su se razvukli do 3.1.2013. Zadnja dva su bili po dolar, pa nisam ni mislio da će doči. Dispute sam zaboravio pokrenuti, al nema veze. Ipak je stiglo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvo to nisu žarulje, a drugo naravno da nije do izgleda.. Baš me briga za izgled, tko gleda uopće u njih dok svjetle ![]() Eto ti, 7W naspram 30-40W (a možda i više).. Pa ti vidi ako ti se isplati.. EDIT: A btw, rijetko i uzimam od 7W, naručio sam neke od 5W ali i od 3W za razne potrebe i prostorije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Premium
|
"Prave" LED svjetiljke, odnosno ta LED tehnologija traje i po 100 000h, ove sa Baje traju kao 25k do 30k h što je ultra više od žarulja koje traju po max (ako se dobro sjećam) kakvih 8000h s tim da unutar tog vremena "oslabe".. Ovo za 14W vs 70W stvarno ne znam, jer još nisam radio usporedbe i testove, osvjetljenosti, učenja/čitanja pod LED svjetiljkama pa nema smisla da bubam.. Ali što više LED-ica ima po sebi, ima više i W a samim time i više osvjetljava.. Razmisli o dvije E27 po 7W umjesto jedne od 14W.. I neki dan je frend doznao da su LED-ice "zalemljene"/poredane po zonama, što znači ako crkne jedna LED-ica u toj zoni gdje ih je recimo 8 komada, svih 8 neće svjetliti.. To je relativno loše, ali opet puno bolje od nekih teorija da kada crkne jedna, da crknu sve jer u spojene u seriju.. Znači ta teorija pada u vodu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato idu svi nameti na to.
![]() |
![]() |
#1827 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() http://eartheasy.com/live_led_bulbs_comparison.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Premium
|
A ovo mi je najbolje ![]() - The cost per bulb for LEDs may vary. We used the figure of $35.95 (for a 60 watt equivalent LED bulb) as an average among lighting retailers. I ovo je zanimljivo: a 3W LED is equivalent in output to a 45 W incandescent Uglavnom, meni ovo sve (ove brojke i ostalo) ništa previše ne znači, jer btw vidiš koliko oni plaćaju za LED-ice, vjerojatno od Filipsa ili Tošibe.. Kada meni stignu ove moje, napraviti ću fini test, odnosno usporedit ću sve i svašta, od kvalitete prilikom čitanja, rasvjetljenosti sobe pa do svega ostalog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Banned
|
Meni eto usporedba, 3w svijetli kao 40w u mojoj sobi, 7w led svijetli kao 60w... ove sa slike http://img10.imageshack.us/img10/5318/p1080461q.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
|
Pa ajde super onda, ja prezadovoljan.. Baš doma imam ovu E27 7W kao na slici, a očekujem identičnu ovu desnu (manju) od 3W, i još neke druge.. Nisam još probao doma ovu koju imam već samo na brzinu kod frenda.. Jer sam btw, zabunom uzeo E27 i tek naknadno shvatio da ja u kući imam 90% E14.. A u hodniku mi se neda isptobavati.. ![]() Pa ono, ako imaš volje okini dvije fotke, sa LED i sa žaruljom.. Naravno, ekvivalent.. Ako ne, nema veze, budem ja čim stigne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|