|
![]() |
#1741 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Guest
|
zasto youtube aplikacija zanemaruje iskljucivanje auto rotationa ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo app koje sam testirao u zadnjih par dana: Mobile Care - Savseno.Ima battery saver, task killer, privacy locker i game optimizer. Documents to Go - Full verzija obavlja stvar, jednom recju, perfektno. Air Droid - Perfektno radi, sve pohvale. Go Chat for Facebook - Do skoro sam koristio Facebook messenger, ali ovo je prejako.Mozete menjati teme, ubacivati po zelji u favorites, postoji opcija auto message. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Meh, cini se da sam nasla. App se zove Open garden i sluzi dijeljenju internet veze preko bluetootha. To je veliki je spas za npr. tablet koji je ogranicen samo na wifi, pa se moze udesiti da cucla 3G sa obliznjeg mobitela. Radi ok. Neke aplikacije kao skype i google talk se zbune i tvrde da nema interneta, ostale kao gmail, twitter itd. ponasaju se normalno.... Surfanje, naravno, savrseno funkcionira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel zna neko kako maknuti onu irintanu crtu u apex/nova launcheru iznad docka na home screenu, vidi se tu : https://lh5.ggpht.com/P0Rl_8a6vFazSk...mNBiROABzsdclo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Hvala decki puno radi sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/search?q=sense&c=apps |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Odlična tipkovnica, tzv. phone pad keyboard. radi super brzo, super podešavanja, za nekoga tko je uvijek koristi drugi telefon sa "običnom" tipk. i nemoze se naviknut na androidovu...ovo je super. http://handheld.softpedia.com/get/Sy...d-109283.shtml ![]()
![]() |
#1753 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam problem sa pregledavanjem videa u browser, točnije ne mogu ga pokrenut. Browser je Dolphin HD. Znači surfam po stranici i na njoj se nalazi video, kliknem na njega, pita me sa čim zelim da mi ga otvori(ponudi mi ES media player, QuickPic i Streaming media player) ali bez obzira sta god da odaberem, video se ne prikaze, odnosno player se ili ruse ili javi da ne moze otvorit video. Koliko se sjećam, prije sam normalno gledao, sad vise ne zeli, u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
|
Ja sam imao takvih problema sa Dolphinom HD kojeg sam "godinama" imao.. Nakon stavljanja puno brže i fluidnije Opere, između ostalog, nestali su i ti problemi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Premium
|
Da, + one geste koje su mi bile baš od koristi.. Ali ajde neću ti više pitanje spamati, možda ti netko pomogne.. Uglavnom meni je stvarno pomogao prijelaz na Operu.. E sada, dali je to zbog Opere odnosno zbog nekih drugih procesa unutar Opere/aplikacije ili do nečeg drugog, nemam pojma .. Ali se točno sjećam kako bi mi Dolphin umjesto filmića prikazivao onako kao neku malenu ikonicu na sredini prostora od "filmića" i sa tim nebi mogao ništa.. Čak nekada (makar je bio ponuđen "play") nisam ni mogao play stisnuti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Premium
|
ja ga najvise volim zbog brzine i stabilnosti+slidea sa bookmarksima. Ostatak feature ne koristim ![]() Instalirao sam sad Boat, ista stvar, kad kliknem na video, pita me jel ga zelim skinut ili pogledat, ponudi mi one playere i opet ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Molim ponizno ( ![]() ![]() Snow storm mi ne odgovara, jer nema trentno vrijeme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Već dugo koristim Fancy Widgets. Čini mi se dosta precizan a i može se mijenjati weather provider te naći onog koji je najbolji. Podržava i manja mjesta.
![]() |
#1763 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
a mogu samo birati dva providera za vrijeme? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | ||
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://lifehacker.com/5973002/seeder...es-performance
![]() |
![]() |
#1768 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja stavija na Note sa JB Ultimate 4.1.2 i sad neće da ga boota više, moram radit restore ![]()
![]() |
#1769 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kupio sam mu aplikaciju, zaslužio je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|