| 
 | |||||||||||
|  01.06.2005., 19:24 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2004 Lokacija: Labin 
				 | 

kako spasiti DVD zapis
			 Ima li neki program kojim mogu pročitati oštećeni DVD.Imam gore hrpu stvari(programi ,slike,dokumenti) koje nisu međusobno povezani .Kad ga ubacim u drive ovaj povremeno blinka i blokira mi čitav komp.Ponekad u W.exploreru pročita "sadržaj", ali ne mogu otvoriti ni jedan folder.Ima li spasa? 
				__________________ Bez linkova u sigu. | 
|   |   | 
|  01.06.2005., 19:47 | #2 | 
| Whatever :) Datum registracije: Nov 2002 Lokacija: Rijeka,Bulevard 
				 | A ima ih više,treba probati pa vidjetzi koji će i ako će uspjeti što izvući. Npr BadCopyPro,CD-DVD Rescue. Malo proguglaj ap vidi što se nudi. Ako što nije još jasno slobodno se javi.  
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  01.06.2005., 20:34 | #3 | 
				 | S ova dva sam probao ,nema rezultata.Pokušavam sa IsoBusterom i nešto sam uspio skinuti, ali imam problem sa blokiranjem kompa.Mislim da pokušava pokrenuti Dvd ali ne uspijeva .Kako da isključim opciju autostart DVD/CD(mislim da se tako zove)? 
|   |   | 
|  01.06.2005., 21:07 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Agram 
				 | ubaciš CD ili DVD i par trenutaka džiš tipku SHIFT ili skini neki powerTweak alat (može i onaj M$ i tamo iskopćaš "trajno" autoRun. 
				__________________  Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. | 
|   |   | 
|  01.06.2005., 22:48 | #5 | 
				 | Iskopčao sam autorun ,sada isobuster radi bez problema.Nadam se da ću uspjeti spasiti podatke,Zahvaljujem na savjetima 
|   |   | 
|  03.06.2005., 01:43 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Sarajevo 
				 | Eto razlog sto mrzim DVD kao medij. Snimis svega (ponekad to skupljas mjesec dana da napunis disk), gomilu korisnih stvari bude... i onda u sekundi sve ode u lijepu pm, pa to je grozno jebote   
				__________________ bhtech.org/forum | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |