|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
(riješeno) HP G62-a10EM rastavljanje
Pozdrav! No, nisam nikad mislil da bude problem rastaviti nekaj al evo ga ... Dotičnom laptopu su maknuti svi šarafi, al se kučište ne odvaja. Gornji dio s tipkovnicom magu malo podiči i vidim da se drži negde oko sredine, al donji dio kučišta se ne da mrdnuti ni na jednom čošku. Meni to sve sumnjivo jer cpu i cooler su sa donje strane i valjda im se ne pristupa odozgo, al ne vidim kak ukloniti poklopac. Jel neko rastavljal dotičnog da me prosvijetli? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisam doticni HP nikad rastavljao, ali jesam nekolicinu drugih modela. Oni imaju dobre service manual-e po kojima doslovno slijedis upute kao u kuharici i dosad nisam imao nekih problema. Pogledaj na sljedecem linku (ako dosad nisi): http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02542102.pdf EDIT: Na 77 str. (i dalje) pisu upute kako bi trebao doci do ventilatora i heat sink-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
bas par minuta nakon posta uspel sam ga naci :-) dal sam laptop zeni nek pregleda sa svjezim ocima i voila: cudo je sirom. nadam sam se mxm grafi, a zalemljena na maticnu. majcicu im skrtu ... hvala svejedno :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|