|
![]() |
#29071 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
jed2i, jesu ti rekli s čim se pere ovaj antifog premaz, mene interesira jer sam na svojima morao otkrivati kako... Na kraju se ispostavilo da nema te krpe i tekućine koja će oprati taj antifog kao gel za tuširanje... ![]()
![]() |
#29072 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nekak mi se to cini puno novaca. Ima ja znam za 2 lika kaj imaju isti enduro ko i ja. Pa si mozda vidio jednog od njih dvojice ![]() Mislim da ce past jedna voznja na Stefanje ak ce vrijeme biti OK s time da nisam vozio bajk 4 tjedna sada i da sam sam sjedio u auto i vozio se ![]() Konda mi je na nuli brijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29074 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam osobno mišljenja kako su gugle sa obojanim staklom jako loše rješenje za šumu. uglavnom, samo prozirna stakla su mi pasala, a bilo kaj drugo mi je toliko zatamnjivalo da bi mi smetalo za vožnju, pa čak i one lidlovske "skoro" prozirne sa narančastim staklima. ali inače, mi se čine sasvim ok ove gugle, sa skijanje bi mi baš dobro došle da zamjenim svoje ružne Alpinke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29077 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Skuli i ja cemo sutra cestom gore i dolje, malo kasniji start - 12h iz Dubrave, tak da smo gore oko 13:30. Idem provozat novi bajk na Sljeme, a kako nakon voznje idem direkt u stan tako nema sansi da se uvaljam u blato. Nakon Bozica nadoknadjujem 3 tjedna posta bez voznje, Jekyll samo ceka da ga se pusti s lanca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29079 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Danas sam odradio Sljeme. Na žalost pedalirajući cestom. ![]() Još sam uvijek u fazi nabave guma ![]() Za dolje sam nabio skijaške Googlice. (Uvex Onyx, Double Lens Super anti-fog). To je bio pun pogodak, jer me zadnji put vjetar pošteno propuhao kroz obične sunčane. Usto mi je baš legla lagana žuta nijansa stakla, pogotovo za dijelove koji su bili obavijeni maglom! Ali nikako da dođem na zelenu granu sa prstima na rukama, oni se uvijek nekako smrznu ![]() Ako se nastave niske temperature, morati ću posegnuti i za skijaškim rukavicama. Jedino neće bit bas neki super feeling na ručici koćnice, ali nema veze. Uglavnom, jedva čekam da malo popuste temperature i otopi se led, pa via Leustek do Lugarnice ![]() No opet svejedno išao li gore off road, Leustekom, ili pješice.. na Sljemenu je uvijek gušt. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29080 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29081 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29082 |
Registered User
|
http://www.goreapparel.com/gore-bike...spcgid=gbw-men Ako uspijem iskombinirat, danas mozda opet odem gore (s Nikom i skulijem). U ruksagu svakako furam skijaške i jos neke vunene za svaki slucaj, pa bumo vidjeli rezultat ![]() NEMA PREEDAJE! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 23.12.2012. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29085 |
Premium
|
Skuli, night_rider i ja otprasili gore i dolje po cesti, cak je bilo i zanimljivo, pogotovo kad juris 60 km/h ![]() Gore sreli crocusa i Sileta. Uspio sam probusiti gumu 50m ispred lugarnice na asfaltu, sto je skroz nevjerojatno. Zracnica ima u sebi sredstvo za krpanje, koje naravno nije nista zakrpalo, ali je zato zasralo gumu i zracnicu, pa sam prvo to morao obrisati da mogu uopce zalijepiti zakrpu. Gore iznad magle je puno ugodnije vrijeme nego u gradu, +1°C je, i poceo je puhati juzni fen = krenulo je otapanje. Dvije prigodne - prva s uspona, druga na spustu (u daljini Medvedgrad izviruje iz maglustine, prizor je fenomenalan, ali tesko ga je docarati bez postene opreme i zooma). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29086 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29088 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
..a sa sjevera - bili su bili, vrhovi planina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29090 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
tko je za vožnju po splitu ??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29092 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Trebo sam i ja s tobom ic ![]()
![]() |
![]() |
#29093 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29094 |
Registered User
|
danas se opet vozilo ![]() slike se upravo konvertiraju,,, a među najzanimljivijima je dok Sile ispred Lugarnice demonstrira "ninja zahvate" kako ce adaksinju kasnije razbiti "pipicu" jer mu je ovaj rekao da prednji kotač ZTR FLOW EX usto što je ružan, niš ne valja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29096 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#29098 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29099 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Dobra ponuda, nadam se da ce po povratku u Zg biti nesto slicno u intersportu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29100 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|