|
![]() |
#1711 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Opa, mi o 4GB ili 8 a ti mačak ideš na 16 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Iskreno, mislio sam da su skuplje ove kartice, nisam odavno razmisljao o tome ![]() @FB UPDATE KATASTROFA :O Kad skrolam pojavljuje se neki blur, i tek posle 10-tak sec se sve rascisti ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Registered User
|
Ma nije mi bitno sad, i onako cu sutra uzeti memorijsku, inace app je super. Jel zna neko neki widget sem power controla, mora da ima bluet, gps , wifi, auto rotate, network. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Citiraj:
traži power widget pa koji ti paše https://play.google.com/store/apps/d...RnZXQuZnJlZSJd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1721 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1722 |
Registered User
|
Otkad ne radi applanet ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Premium
|
Jer je android dovoljno pametan sustav da zna raditi sa aplikacijama, paliti/gasiti po potrebi i slično. No, ti slobodno daj, i ja sam prije 3 godine u početku ulaska u android zajednicu instaliravao sve i svašta, isprobavao sve i svašta, ali onda shvatiš da je android najbolji bez ičeg sličnog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Guest
|
neznam zasto mi gmail ne dostavlja instantno emailove, a rekoste da radi na push. ulogirao sam se u net banking u 10:58(odmah banka salje mail da se ulogiralo i sa koje ip adrese), na mob sam primio mail u 11:10(ali pise u mailu 10:58) pokusavam naci neke settingse za sync, u gmailu nista posebno osim da je sync ON(last 30 days), i u settingsima mobitela pod accounts imam svoj mail i ovako sve checkirano: http://www.pohrani.com/f/m/vP/4dM5zO...-12-19-11-.jpg |
![]() |
![]() |
#1730 |
Guest
|
aha, moguce, doma sam na wlanu edit: iako evo sad sam testirao, iskljucio wifi i ulogirao se u netbanking, nije mail stigao instantno, rucno sam refreshao 2min kasnije pa se pojavio ![]() nije to puno 10-15min, ali steta ne mogu mail koristiti kao sms edit2: sta je sa postavkama u gmailu, pop imap i to, ovako je kod mene http://www.pohrani.com/f/1s/JH/2izE0y3P/clipboard01.jpg ne kuzim se u to, gledao malo u gmailu pod "help" sta kaze i kao imap je bolji? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 19.12.2012. u 11:54. |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premuim
|
Kad zelis biti posten i kupiti aplikaciju nemozes -.- Evo danas mi je dosao Samsung Galaxy S3 mini, i htio bi kupiti GTA Vice City za mob, ali nemogu jer pise da incompatible with my phone.. Jel postoji neki nacin da se to zaobidje i skinem igricu i pokrenem jer bi trebalo moci pokrenuti i ima na youtubeu video kak se lik igra na s3 mini ![]() @trpi uspio i radi lijepo ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 19.12.2012. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Bok ekipa, htjeli bi Vam predstaviti novu kino aplikaciju za Android - CINEMATIC! Novi smo na tržištu i htjeli bismo da ju isprobate i kažete nam svoje mišljenje! Cinematic omogućuje korisniku izbor filma koji želi pogledati, odabir kino lokacije, pregled filmskih kritika i mnoštvo drugih mogućnosti. Predstavljamo Vam prvu verziju Cinematic aplikacije koja sadrži: •Odabir kina u većim gradovima države •Pretraživanje kina unutar dostupnih gradova •Najnovije informacije i program filmova koji igraju u svakom kinu •Mogućnost ocjenjivanja filma •Film traileri i posteri •Informacija o glumcima Sljedeća će verzija nuditi više mogućnosti! App možete skinuti na - Google Play-u (free je) - http://bit.ly/12xKOKX Lajkajte nas na Facebook stranici - Cinematic.hr ili ovdje ostavite svoj feedback na Cinematic!! Pozdrav svima i uživajte u Cinematicu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ovako na prvu, aplikacija je vizualno zgodna, samo bi trebalo jasnije odjeliti različite verzije istih filmova. Npr. Hobit trenutno, 3D, 3D HDR (ili kako se već zove), 2D, imali li još koja? I prikazivanje u 21:45 je stavljeno ispred prikazivanja u 20:00 za istu verziju filma (Osijek, Cineplexx, petak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Koja je najbolja anti theft aplikacija? Gledam Cerebrus i čini mi se super jer uz što je nevidljiv, izdura i hard reset. Navodno ga jedino instalacija drugog roma ubije. 3€ nije puno za tako nešto i doživotnu licencu za do 5 pokrivenih uređaja u isto vrijeme. Pred tjedan dana sam posijao mobitel bez ičeg takvog instaliranog pa da drugi put malo smanjim muke policiji.
![]() |
![]() |
#1735 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Imam jedno pitanje. Imam S2 i koristim bluetooth. ICS 4.0.4 stock. Sad, zbog specifičnosti situacije trebam biti konektiran sa "bt slušalicama" profilom Phone, ali tu i tamo trebam uključiti i Media profil na konekciji. Ne paše mi da je stalno uključen. Manualno to mogu raditi, no trebam kliknuti shortcut na bluetooth, pa na settings pored uređaja, pa onda na Media. Postoji li koji način ili program da ja stavim shortcut direktno na home pa da jednim klikom gasim ili palim profil Media? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
49%winner
|
@Srdan, bilo je nešto govora unazad par stranica, post #1674 Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Našao, super hvala. Preflešati ROM će znati možda 2 na 100 ljudi tako nije neki problem, plus bi mi dobro došlo da sam mogao wipeati SD karticu.
![]() |
![]() |
#1739 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |