|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Speedtouch ST780WL na H-1 mreži
Imam ispravan gornji router ostao od T-com-a. U medjuvremenu sam presao na H-1 i dobio novi router. Dok sam bio na T-comu podesio sam ovaj router da preko njega telefoniram VOIP i SIP preko Nonoh-a, i to je funkcioniralo bez problema: spajanje, dobar zvuk - sve. Kad sam presao na H-1 sam nabavio Linksys-ov ATA adapter i sada telefoniram preko njega - VOIP SIP ali imam problema sa kvalitetom zvuka pa bih htio podesiti Thompsona da mi radi na H-1 mrezi ali kada spojim router na mrezu javlja mi da nije spojen i da ne prepoznaje DSL. Molim pomoc kako da konfiguriram router Thompson Speedtouch ST780 WL da radi na H-1 mreži! Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 22.12.2012. u 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Moguce da H1 koristi Annex A ako ti se DSL ne zeli dignuti. Btw, neovisno o ovom topicu, ljudi cini mi se nisu svjesni da provideri sve vise i vise koriste automatske provisioninge za CPE-ove i da vise nije tako lako prebacivati routere s jedne mreze na drugu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
E, ako je Anex A onda je to ne[to drugo... A sta ono bi "Anex A" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Annex A za razliku od Annexa B koristi drugačiji frekvencijski spektar za ADSL tako da su modemi nekompatibilni. Kod nekih se to rjesava mjenjanjem firmwarea a kod nekih je nemoguće jer imaju frekvencijski filter na na dsl modemu u uredjaju tako da mjenjanje firmwarea ne pomaze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|