|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Artefakti kad je komp hladan
Daklem kada upalim komp na windows desktopu mi se izobličuje slika tj. kao da se 2-3 vodoravna reda piksela pomaknu u desno na manje od sekunde i odmah vrate na početno mjesto, to se događa koliko sam uspio primjetiti samo nekih 15-20min nakon sto upalim komp i onda poslje toga sve radi normalno. također ni u jednoj igri nisam primjetio artefakte. Odvrtio sam 1h OCCT gpu testa i nije pronašao ni jedan error. U čemu bi mogao biti problem? Probao sam i sa drugim kabelom i sa drugim monitorom i opet isto... Grafička je XFX HD6970 2gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Memorija na grafi je dobila.. vjerovatno od accelera.. u servis na garanciju ili peć s njom ili kupiti novu. Ili ne gasi komp. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
Inace u monitoru nije problem sigurno jer sam probao na drugom i radi isto... Jel može možda u nečem drugom bit problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
kaze da je probao sa drugim kablom i monitorom. ![]() imao sam slican problem sa nvidiom i doticnim coolerom gdje cooler slabo, pasivno, hladi memorijske cipove.. Isto mi se ovo dogadjalo sto i kolegi.. Nece ti nitko prihvatiti garanciju ako si dirao po grafi, jedino ako vratis sve kako je bilo i sutis o svemu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|