|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
PC se ne želi upaliti
Dakle, imam problem sa računalom... Do sad je racunalo radilo, i bilo mi je sve sporije nego inace pa sam odlucio promjeniti termalnu pastu...izvadio procesor..ocistio staru, stavio novu...sve nazad spojim, upalim PC i ne radi, ne čuje se standardni BEEP i monitor mrtav hladan ![]() E sad, da li je matična ili bi moglo i napajanje biti? Probao sam izvaditi bateriju iz matične i nazad staviti ali nema promjena ( jer sam vidio da sam imao nekih problema s datumom i vrijemenom kad bih gasio pc u zadnje vrijeme ) Pokusao sam sve ponovno prespojiti i nista... Ima itko kakvih ideja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
njub
Datum registracije: Oct 2011
|
a rikla maticna ocito, kolko je stara, ispuni moj komp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
neznam ni sam tocno..negdje otprilike 3 godine mislim... ma komp je banana xD... graficka: Gigabyte GF 9400GT cpu: intel pentium dual core 2 x 2.50 ( s tim da mi u properties pod my computer pise da mi je druga jezgra 1.3 a ne 2.50 ?! ) maticna: GIGABYTE Socket 775 - GA-G31M-S2L to je to od vaznijih komponenti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I meni se cini da je maticna problem. Ovo za procesor kako ti pise budi bez brige. Kada ti procesor ne radi pod punim opteracenjem brzina se smanji zbog znacajke koju kontroliras putem biosa zvane "speedstep", te se tako stedi energija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj jesi dobro stavio grafičku i kako si spojio kabel sa monitorom. Isto tako provjeri jesi spojio sve kablove na matičnu kako treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|