|
![]() |
#27301 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas ramstek iz juhe, pire-krumpač i paradajz-sos...palo bu ubijanje samo takvo ![]()
![]() |
#27302 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za ručak opet lungć. Bio u fermentaciji od utorka. Pošto je bio u papru i ulju danas sam ga izvana namazao vegetom, mješavinom vriško mljevene gorčice i domaće ljute crvene paprike i da se sve to lagano drži namazao sa malo senfa. Onda sam ga rezao na komade debljine dva prsta i navruću tavu. Na ulju na kojem se peklo napravio sam umak sa malo vode, senfa i gustina. Prilog pomfri i gemišt od graševine. Žena radila popečke sa špekom i lukom, a za desert je napravila lješnjak badem šnite.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 08.12.2012. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27303 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Napacane sv. kosti sa puno mesa na sebi kuhane u kiseloj repi po sistemu Kaj su jeli naši stari, tj. repa je kiseljena u komadu u tropu od grožđa. Izuzetno ! Puno Božićnog piva za prilog...
![]() |
#27305 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Da vas malo zagrije.... cappuccino i kolač ![]()
![]() |
#27306 |
Super Moderators
|
![]() |
#27307 |
Registered User
|
@Jelc super desert, al verzija s makom bi bila isto fina ![]() Danas krem juha od gljiva, mesna štruca, pire i salata. Za desert još ima malo kolača od jučer.
![]() |
#27309 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ma orahnjača ko orahnjača, ovo je koliko ja vidim nekakva varijacija onih "mini"...
![]() |
![]() |
#27311 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jučer bilo kolinje, ubio se u svemu k'o prasac ![]() Zelje, krvavice, kobasice, ufffff ![]()
![]() |
![]() |
#27313 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Mi smo jučer rešili dva lepotana od po 180kg ![]() Uh, jedva se krećem od hrane ![]()
![]() |
![]() |
#27316 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja se jos davim u ostatcima od jucer.. Punjena teleca prsa i domaci kroketi, a desert medjimurska gibanjica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27318 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27320 |
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja sam već dva dana na bureku i pivi...radim prijelom i pripremu za tisak za jedan časopis pa se nema vremena za spremat išta doli otić do pekare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27321 |
Registered User
|
Ja sam danas za gablec friški sir, pravi domaći ![]()
![]() |
#27323 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I ja sam danas pekel svoju izgleda da PC-E vodi džihad protiv krvavica zadnjih par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27324 |
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
mmmm krvaviceeee izgleda da trenutno mogu samo mastat o njima. Enivej, uslast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27328 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja danas imao sekeli, tj. pokušaj sekelija tu u hospitalitatu (dobro svojom voljom odabrao, bilo je još 6-7 jela)... nemam sliku ali mogu ga opisati riječima. znate boju dinstanog zelja uz krvavice? e takve je boje sekeli + bilo je masnoće na mesu. jeeei. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27329 |
Super Moderators
|
Danas došli iz zigorja dva domaća grahorasta piceka, jedan od 2.5kg bude za pohanje a onaj od prek 3kg po pol pa za peć. I tak jasno došla domaća purica od 4.5kg...taman bude za blagdane ![]() Danas pohani čiknšit, pire i kristalka a usput si idem napravit Žderonjsku krumpač-šalatu (obična šalata sa kuhanim jajima i majonezom) ![]()
![]() |
|
|