| 
 | |||||||||||
|  29.05.2005., 21:32 | #1 | 
| Dezurno Smetalo Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Problem sa bojama na monitoru
			 Danas sam isao ocistiti comp od prasine i svega te sam ga totalno rastavio. Kada sam sve poslagao nazad boja na monitoru je otisla u qrac, sve je u crvenim tonovima i nikak nemogu namjestit da bude normalna. Ima ko ideje u cemu je problem?! Nije stvar u monitoru jer je menu od monitora normalne boje. 
				__________________ Who is this general failure and why is he reading my disk? | 
|   |   | 
|  30.05.2005., 00:01 | #2 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Jesi li vadio grafu? Ako jesi moguće da si kontakte zamaszao uzmi gumicu i obriši te kontakte. I sto tako moguće da si u konektoru od monitora savio jedan pin. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  30.05.2005., 00:25 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2003 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | Dali ti je mozda nekakav veci zvucnik ili subwofer u blizinu monitora????  
				__________________   | 
|   |   | 
|  30.05.2005., 00:57 | #5 | 
| Dezurno Smetalo Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Ma rijesio sam to, problem je u kabelu (fala Horza) koji je bio valjda savinut i sad kad ga se poslozi sve radi oke. 
				__________________ Who is this general failure and why is he reading my disk? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |