|
![]() |
#28411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Frend prodaje dosta povoljno neke dijelove pa da vam tu javim ako koga zanima. Voženi su na trkama (Filip Turk) i nisu ko novi, dečko ima oko 65kg. Evo par slika. Ak koga zanima, nek mi pošalje PM da dam broj za kontakt. Dijelovi su u Samoboru. kotači fulcrum red metal 3- 900kn Slike: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...86012253_n.jpg Zadnje izmijenjeno od: salvarez. 22.11.2012. u 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Night_rider, Mate i ja danas bili na Strmopeci. Za sad Mate drzi rekord u , nazovimo to, prvom pokusaju svladavanja The uspona, jer je dogurao najdalje, a to znaci da se popeo na onaj zadnji brezuljak i ostalo mu je jos samo rutinskih 5-6m...e, da se nije zeznuo. Popet ce slijedeci puta, jer mu konde i snage ne fali, osim ako ga ne zezne neka grancica, kamencic, mokri list i sl. glupost, kao sto ga je sad zeznula. Danasnja Strmopec je valjda najsklizavija ikad od kad ju ja vozim, brdo je u magli i sklize se na veliko, tak da se i night malo poskliznul ![]() S obzirom da Mate moze balansirati na mjestu, i nije mu problem ostati na bajku u vagi, fino je prosao onaj najtezi switchback a ni s ostalima nije imao problema, jedino gdje jos mora zganaca papati su oni detalji na Bikci, kad se sve uzme u obzir super je otpedlao, night_rider moze i bolje, a ja - ja sam se na toj stazi vec udomacio, daklem - standardno. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.11.2012. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28413 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28414 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Enjoy. BTW, mene su preko eVilBay-a došli oko 180kn, tak da nije neka razlika.
![]() |
![]() |
#28415 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Ima li ko u ZG da bi učinio uslugu i uzeo 44?
![]() |
![]() |
#28418 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
U kakvom su stanju kotači? Jel ih možeš nekako vagnut?
![]() |
![]() |
#28419 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: rendula. 22.11.2012. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28420 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Za pogon mi se tu puno ljudi javilo tak da cisto sumnjam da nije vec prodan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28422 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Daklem ko' što reče Nik, strmopećarilo se danas! Ne znam stvarno zašto se ta staza tako malo spominje, jer meni je genijalna i svakako ću sad češće tamo obitavat. Izgubili smo dosta vremena jer smo ponavljali prva dva zeznuta elementa (kamenje na početku i korjeniti uspon odmah nakon njega) u beskonačnost. Ja to nisam mogao ni jednom izvoziti i nisam baš zadovoljan kako sam se tu snalazio. Gume su mi proklizavale, zabijao sam se u kamenje bez veze i tak ![]() Ali ako Nik kaže da sam dobar za prvi put onda ![]() Uglavnom staza je zakon! Jedno od najboljih mjesta na Sljemenu za treniranje prolaska gadarija na stazi ili kraće "skilla" (tu sad vjerojatno pretjerujem jer i nisam neki poznavaoc sljemenskih staza, ali od onog što sam do sada vidio). Već spreman u glavi taktiku za idući napad na kamenje i korijenje ![]() Night_rider aj šikni slike gangsta hlača od danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mate. 22.11.2012. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28423 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Danasnji raport sa Strmopeći.. "Trio Fantastikus" Mate, Nik i ja. Magla.. mokro.. sklisko.. sklisko, jako sklisko! Jedno 5-6 puta mi bajk proklizao.. što po kamenju (direkt šus bočno na pod) ![]() Bo Bikći, na ona tri tehnička detalja, gotovo mi je bilo nemoguce proći,, proklizao zadnjom gumom već na prvom kamenju ;( Svejedno je gušt isprobavati ![]() ![]() ali sve je dobro dok ne sprašim velikom šajbom po kamenu! ![]() Mate je skoro ispeljeo "the uspon"! svaka čast.. ![]() ![]() Mislim da ja nebum tak skoro ispeljao onaj najgori lijevi zavoj, gdje je rastresita zemlja i les sa dignutim sicom. No, neću ga spustit i gotovo. ![]() ![]() Uglavnom, bilo je zanimljivo ![]() slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 22.11.2012. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28424 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Da se skupi peticija, prava peticija, i da u našoj državici peticije imaju nekog glasa, bilo bi više riješenih problema nego je sada. Kao primjer ću navesti Islanđane i njihov pothvat koji se doslovce guši i zataškava kod nas, ali i u drugim zemljama. Snaga narodu! ![]()
![]() |
![]() |
#28425 |
Premium
|
Evo sto bi Strmopecarci, a i oni koji teze AM voznjama trebali uvjezbati da ide kao pjesma: 1. The Track stand 2. The Endo 3. Front Wheel Pivot 4. The Bunny Hop 5. Zap tap ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28426 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
A ovo je switchbackanje NN http://videos.mtb-news.de/videos/view/14040. Lik nije normalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28427 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Strmopeć-Nedjelja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28428 | |
Registered User
|
Citiraj:
U mom slučaju vježbanje samo s flat pedalama da ne bude ajme meni pukla rama na Stumpiju za vrijeme vježbanja The track stand-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28429 |
Moderator
|
Track stand da i možda znat povuć malo bicikl na usponu ako je sklisko ili se nema dobra tehnika (tamo kod onog korijenja i drveta). Baš sad da za Sljeme treba toliko vrhunska tehnika, pa i za Strmopeć, baš i ne.
![]() |
#28430 |
Registered User
|
Vuco, krivo sam napisao. MIslio sam na Front wheel pivot. On je potreban za zavoje pod 90.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28431 |
Moderator
|
A nije Strmopeć baš tak nemoguća. Ak se pogodi putanja, ide i bez njega. Ak se ne varam, buraz se spustio tamo sve iz prve (istina bog, penjanje nećemo spominjati ![]() Ne velim ja da te stvari nije dobro naučiti, dapače. Ali da su neophodne za uživanje u Sljemenu, baš i nisu.
![]() |
#28432 |
Registered User
|
@Nik - koliko si platio te štitnike za koljena i di si ih kupio? Vidim da ih ima u Markoprojekt i bome nisu jeftini - 470kn. Jesu to ti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28433 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
jel neko danas za Strmopec ili Leustek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28434 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehehe. Lagao bi kad bi rekao da me skola ne stisce kad su u pitanju voznje, al guram nekako. Nemam jos DIMT, tek u drugom semestru. Zasad sam sve dao, u ponedjeljak imam osnove, drugi tjedan matisu, i tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28435 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28436 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Za Strmopecare ![]() http://vimeo.com/54099656# EDIT: Što se tice uredjivanja staza ja vec u glavi imam jednu ideju da se uredio jedan dio na 20tki. Mislim na dio nakon kanala kada se prolazi onaj sumski put i uletava na stazicu prije potoka. Taman se da toliko zaletiti da se moze preskociti cijeli taj sumski put al je tu problem jer je oda druga strana tog puta uzdignuta i onda sam mislio da se ta strana poravna i od viska zemlje se napravi kicker da se taj put moze preskociti i na doskoku da napravimo berm u lijevo da se lakse izvuce taj zavoj i da se zadrzi brzina da se normalno moze potok preskociti. I tam oko doskoka na potoku bi trebalo pocistiti kamenje i granje. http://youtu.be/9Dpnh5dRaE4?t=2m28s Na 2:31 bi bio taj skok i di je Jed2i izletio bi napravio berm ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 23.11.2012. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28438 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam svoje utrzio na 50% popusta u SLO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28440 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ak bi se uređivalo , trebalo bi 69-71 složit sa par kickera i sve počistit , jer na njoj nema ljudi i rijetko se tko vozi po njoj osim nas sa PCE-a. Sad sam napravio wheelie od 500 metara , da nije bio zavoj bi nastavio dalje ![]()
![]() |
|
|