|
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
kaj se desava sa Amisom veceras, neko zagusenje? Statistics Downstream Upstream Line Rate 9295 Kbps 927 Kbps Attainable Line Rate 16661 Kbps 1520 Kbps Noise Margin 159 dB 121 dB Line Attenuation 175 dB 175 dB Output Power 192 dBm 30 dBm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
prema objavi na hakomovim stranicama, izgleda da kreće optika i u Zapruđu. amis se zaletio u to, nakon Utrina i Travnog idu dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 |
Premium
|
evo i mene priključili napokon na optiku... rekli da će biti brzina 24/10 Mbita.. kad ono ugodno iznenađenje.. http://speedtest.net/result/2237906233.png ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() Salim se ali istina je.. Ja to mogu samo sanjati ali sretan da sam dobio napokon 10 mbita sto mi je max od linije sa svim lemljenjima i slaganjima. Koliko placas to, gdije se nalazis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 |
Uptime 99.99%
|
Za 2013 jos nisu odabrali na koji ce kvart ici, ali vrlo vjerojatno nece preko Save ici.
![]() |
#3195 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
citam sad tu nekaj, al nije mi jasno o cemu se tocno radi... uglavnom, zanimaju me iskustva s amisom u novom zagrebu? preciznije trnsko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 | |
Premium
|
Citiraj:
malo sam bio odsutan ![]() placam promotivno 194 kn(50% popusta godinu dana-nakon toga full cijena) onaj 3u1 paket+ ekstra programi... a kvart sam Utrina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel mi može netko reći kakva je situacije s brzinom na području novog Zagreba? Koliki je taj makismum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#3201 |
Banned
|
Prešo bi s Bneta na Amis ali mislim da je to vrlo riskantan potez s obzirom na brzinu neta i paket TV programa ... nigdje na njihovoj stranici ne piše kaj ulazi u MAXI a kaj u PREMIUM paket programa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3202 | |
|
Citiraj:
Dakle, nema HBO, Cinemax i HD kanala.
![]() |
![]() |
#3203 |
Administrator
|
da, malo im je spetljano tona webu no: Za razliku od MAXI paketa, PREMIUM paket sadrži i Extra paket kanala te uslugu vremenskog pomaka uključenu u cijenu. Uključene su i dodatne tarifne opcije GLOBAL i MOBIL. A ovdje ti je lista programa, to si našao: http://www.amis.hr/privatni_triujednom.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Banned
|
Poslali su mi mailom popis, razlikuju se u nekim informacijama od toga na webu! Ono što sam zamjetio za sad su titlovi ... neki programi imaju titlove za koje na webu piše da nemaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jel ovo trenutno najbolja ponuda u hr ili ima nesto/netko bolje? http://www.amis.hr/privatni_triujednom.php
![]() |
#3206 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
JTP - Online trgovina
|
dobar dan, trenutno imamo iskon duo carnet. mislim da je oko 100 i nesta (mozda 110kn) kuna. 5mbit i telefon ne placamo mjesecnu naknadu tcomu... sve super jedino nam racun za telefon dodje dosta pa imamo racun skoro uvijek preko 200kn, cak zadnji mjesec i 300kn. pa bi presli na nesta jeftinije (treba nam besplatne min. fiksno, mobilno i izvan hrv) pa sam naisao na ovu ponudu amis MAXI+ znaci ako sam dobro shvatio, placamo u prosjeku 150kn mjesecno (ugovor na 24 mjes.)? dobijemo flat internet od 12mbit, flat u fiksnim mrezama, u mobilnim i globalnim dobijemo 180min odnosno 120min po cijeni fiksnih mreznih tarifa? dali se jos sta placa? jer to nam je onda dosta jeftinije nego sada... dali je amis inace pouzdan operater? dali je veza dobra? mi smo inace iz rudesa, pa me zanima kolika je tu brzina i kvaliteta veze (dali puca ili nesta slicno)? inace nudi jos iskon za 183kn - flat 5mbit - 500min free prema fiksnim mrezama - 5 medjunarodna frend broja znaci za mobitel nema nikakvi popust. i nemaju carnet isto. ali cini mi se skuplje jedino ako nece i oni dati popust?! jer su oni jedini koji nisu jos neki popust dali... Zadnje izmijenjeno od: CROXXX69. 13.11.2012. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 | |
JTP - Online trgovina
|
Citiraj:
hvala! |
|
![]() |
![]() |