|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Bloka mi athlon...
Evo ovako probo sam svašta i više neznam šta da radim... Imam ovo: AMD Athlon 2600+ Barthon VIA VT8377 Apollo KT600 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ATI Radeon 9200 SE ST380011A (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) HSP56 MicroModem Komp. mi se samo zamrzne i čuje se čudan zvuk... Imam sve original drivere, osim za grafičku, a imo sam i zanju dok nisam instaliro Omega drivere, a ne pomaže. Više puta sam reinstaliro windowse a znam da virus ni spam nije, isto tako sam obriso nepotrebne registrye... Više neznam šta da napravim!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Opiši kakav to čudan zvuk i od kud dolazi? Može bit napajanje, mema, itd... Kakve su temp u kučištu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sruk
|
e vidis, mislim da se mom prijatelju nesto takvo dogadalo, iako na dosta slabijem kompu ali... bilo je to dosta davno, tak da me nemoj drzat 100% za rijec jer se fakat ne sjecam jasno....... uglavnom... mislim da smo bili izmijenjali IDE kablove il odpojili neki CD il Floppy il tak nest eto, probaj, mozda bude nesto ![]() al dobro ti Mrkonja veli, reci od kud ti dolazi taj zvuk, kaj si na kolko clocko i kakve su temp. i jel se slika ne ekranu raspadne; ako da moze bit da te graficka jebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sruk
|
dal se to dogodi kad nesto radis na kompu? uglavnom..... sa slicnom stvari al bez nekakvog zvuka je bila otisla maticna ploča. kompjuter je radio normalno dok je bio u dosu ali u windowsima nije mogao kurca napravit pa ak imas viska il ti frend ima odgovarajucu ploču probaj kod njega.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
....eto bas sam prosli tjedan imao isti problem....naime imao sam jetway via kt400 MBO i isto sam znao radit u windowsima i nakon određenog vremena mi se komp samo smrzavao i zvuk zaštekao (čulo se uglavnom nekaj tipa trrrrrrrrrr... i dolazilo je iz zvučnika) i dalje nikaj nisam mogao raditi....probao sam sve...nova zvučna...novi windowsi...sve sam počupao osim grafičke... i opet nije radilo... uglavnom problem nisam uspio rjesiti i kupio sam drugu ploču...sad bar socket A nije preskup |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|