|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Saphhire 9800 pro
neki dan sam prodao power colour 9600XT 256 RAM i kupio saphhire 9800 pro, i nisam dobio nikakav manual s njom pa sad ne uspjevam dobiti sliku na TV prreko grafičke a malo je glasnija nego što sam očekivao bilo kakav savijet je dobro došao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa kak si namješto na 9600 tak i na 9800. Driveri su isti tak da nema neke mudrolije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Zamijeni zujalicu Zalmanom D, pogledaj sig i sliku... Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nije isto namještanje TV-a kao i za 9600 XT ima puno više opcija, a zanima me da li sam trebao dobiti manual? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zalman D dobro izgleda, da li hladi???? i koliko košta?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Bit ce ti dovoljan i Silencer ali ako vec uzimas neki mrak cooler za grafu onda uzmi ovog Zalmana VF700Cu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pošto sam malo neuk u tim naprednim stvarima kao Silencer i Zalman koja extra informacija bi mi dobro došla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Razlika je prvo u cijeni. Zalman ZM80D-HP košta nekih 140kn više s tim da još trebaš uzeti neki vent da puše po njemu, ali zato u paketu mislim dobiš ježeve za memoriju. Zalman i ljepše izgleda budući da je heatpipe, plava boja sinkova itd. ... Zalman VF700 bakreni ili aluminijski je isto kojih 100-140kn skuplji od Silencera. VGA Silencer rev. 3 je najstariji od Silencera sada na tržištu. Ima dva moda rada, 1200 o/min i 2400 o/min, između kojih se šaltaš sa malim switchem sa zadnje strane. Prednost mu je što je tih, ispuhuje topli zrak van iz kućišta i što je jeftin (oko 90kn). Nedostatak mu može biti što dolazi iznad mem. čipova s donje strane kartice pa donekle ometa njihovo hlađenje. Inače ima dosta mjesta između njega i mem. čipova da se stave sinkovi, ježevi. Kad gledaš omjer performansi i cijene koju plaćaš Silencer ti se najviše isplati i ja ga isto preporučam budući da ga isto imam. Proguglaj malo pa potraži recenzije da vidiš kak to točno sve izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@Marzd Zalman ZM80D-HP ![]() Zalman VF700 ![]() Silencer rev3 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Meni clock sa VF700-Cu preko Radlinkera ide na 425/398 bez beda, max temp. joj je tad nakon tri 3dmarka05 58 C. U 3DMark05 nema artefakta na tim postavkama i max mi je 2832 s kompom u sigu. Na tim frekfencijama imam artefakte u 3DMarku01. Bez ikakvih artefakta ju držim na 412/398 , sve radi za pet i temp. ne prelazi 50 C mjereno sa sondama od kućišta. O tišino ne moram ništa govoriti ![]() Moja poreporuka je svakako VF700-Cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
moja grafa iz siga... ati silencer (onaj prvi)...max gpu - 430MHz, max mem - 380MHz (bez pasivaca) mislim da se vise isplati uzeti silencera...evetualno malo slabiji clock, ali zato cca 150kn više u džepu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
bio sam malo off line pa se sada zahvaljujem na opsežnoj pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Pogledaj mi sig i vidi kaj sam ja napravio od njega. ( Ye Monster D) al po meni ti je i C zalman dosta jer je razlika skoro nikakva.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|