|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
(riješeno) Smrzavanje kompa nakon dizanja Windowsa
Opet neki problemi... Naime, komp se smrzne nakon podizanja windowsa, znači čim pokaže desktop, quick launch i ostalo zapne. U safe mode recimo ulazi normalno. E sad, nedavno je grafička bacala artefakte, ali sam ju stavio u rernu i radila je sasvim solidno (malo je štekalo, al radila je). Sada sumnjam opet na nju, ali ovaj put nema problema sa slikom. Dao sam kumu da ju isproba kod sebe, ali samo ju je stavio u komp bez instaliranja drivera za nju (ima xp) i radilo je. E sad, jel to smrzavanje uopće simptom neispravne grafičke? Danas poslije posla ću ubost drugu pa ću vidit, al čisto informativno... A ionako mi nebi loše došao jedan upgrade... I da, stavio sam i nove windowse da eliminiram i to. Jedva sam nekako dovršio, komp je nakon toga radio, ali drugo jutro više nije... I nema nikakvih BSOD, samo slika i to je to. Mišem se mogu kretati, ali klik na bilo šta dovodi do beskrajnog okretanja sata na pokazivaču... Zadnje izmijenjeno od: simba. 02.11.2012. u 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jesi testirao HDD..meni to igleda kao mogući HDD problem, grafa nebi baš radila takve probleme iako roštiljana grafa samo čeka svoj trenutak za pizdarije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Izgleda da bi mogao biti hard. Donio kum svoju grafu i isti problem. Digao sam linux sa hirens-a i za sada 3 greske na hardu, od cega za dvije pise dvije Address mark not found, a jednu Command aborted. Vidit cu sta je kad dode do kraja... Nema bad sektora na hardu. Opet sam instalirao windowse i radi i sad ujutro. Vidjet ću hoće opet bit zbles... Zadnje izmijenjeno od: simba. 03.11.2012. u 07:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|