|
![]() |
#1 |
Guest
|
Dali ide na maticnu plocu?
Evo, zanima me ako je netko probao ili cuo ili procitao. Dali http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=050.903.079 ide na Abit NF7-S(SL...)? Meni se osobno cini vizualno da ga je sigurno lakse montirati nego recimo Zalmana 7000cu,alcu |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Dali ide na maticnu plocu?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Nope, Ovaj mi je cooler genijalan isto tako zbog cinjenice kaj se na njega monta 120mm vent. Manje buke, perfomanse neupitne, a jednog dana kad kupim novi proc uvijek ga mogu puknut gore i nadoplatit 150 kuna za nekog enermaxa i puknut ventilator do bola! Neznam kaj to nebu moglo ohladit ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
I ja sam se zagledo u tog TT Big Typhoona... mislio sam mijenjat cooler... a cini se da je ovaj puno bolji od zalmana 7000cu... cijenom su tu negdje... I mene isto muci dal to ide na infinity... a ne mogu nigdje nac popis kompatibilnih ploca... U jednom reviewu sam procitao da typhoon ne moze ic na ploce kojima se socket nalazi skroz uz gornji rub... ali tip nije napisao zasto... valjda misli da ce napajanje smetat? Ak je na to mislio, onda to meni nije problem... ne znam na sta je drugo mogao mislit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam ga vidio baš jučer u linksu....stvarno je ogroman, tako da nisam siguran dal bi ti stao...ali brijem si ako ti zakman stane, onda bi i taj trebao. ali obavezno si promijeni vent, jer svi tt-ovi ventovi bučni su ko da avion polijeće.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|