|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hlađenje GPU-a tekućim metalom
Vidiš ti vraga, izgleda da će to brzo na tržište. Sapphire je već hitio na stranice specifikacije X850XT PE hlađene tekućim metalom. Turning the Ordinary Into Extraordinary! Blizzard delivers the future of gaming with the RADEON X850 XT PE's ability to push blistering framerates, while keeping your tool cool via an industry first advent, LIQUID METAL COOLING solution! Built upon a liquid metal technology that is 65X more thermally conductive than water and requires no moving parts, the Blizzard is equipped with the definitive long term cooling solution for today and tomorrow's demanding enthusiast. Features: 65x's more thermally conductive then water-cooled options 10 degrees cooler then Artic Cooling solution 25% more silent then standard ATI solution Eliminates the need to refill water-cooleded options Compact on-card cooler eliminates large footprint demand of water-cooled devices Zvuči jako dobro, valjda će brzo u masovnu proizvodnju. http://www.sapphiretech.com/vga/blizzard.asp Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.05.2005. u 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo i slikica, pojavilo se na E3: http://www.amdzone.com/modules.php?o...tid=132&page=2 http://www.amdzone.com/pics/conventi...1/P1010050.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Aaaaa...kvragu i jebiga, najranije tek na jesen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ne izgleda tiho ![]()
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() tečno je kad nekaj teče to svi dobro znamo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Stvar izgleda dosta dobro, finalna verzija bi trebala biti bez ventova. Navodno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Baš me zanima odgovor zalmana i ACa na ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
25% tise od atiejvog? haha nek me neko nasmije, al ak se dobro sjecam atijevo je malo bucno ![]()
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
Valjda 25% tiše od X850XT PE, ja sam čuo jednu X850XT i ne ruži jako, normalno da se jače čuje kad upališ igru ili bench ali ništa posebno. A i AC ima problema, na puno grafi dolazi do neslaganja sa brzinom vrtnje pa ćeš ako je ne držiš na 100% čuti non-stop dobri stari klik-klik-klik... Meni se koncept sviđa, bolje hlađenje-bolji overclock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
a dobro al to sad ak ces stavljat na 850xt pe, opet nema puno smisla ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
i po mogućnosti da cela konstrukcija ne viri s druge strane kućišta van ko neke nvidijine grafe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
hmm upravo gledam malo po xbit labsu i beyond3du, i kazu dasu naterali x850xt do 650mhz core bez ikakog voltmoda ![]() isto tako kazu da iako izgleda masivno i tesko, da je ustvari vrlo lagano i nema apsolutno nikake opasnosti od "lomljenja kartice" ili whatever... ![]() jedino sto me brine je oni elektromagneti koji pokrecu taj takuci metal... elektromagnetu u mom kucistu, kraj maticne? wtf? ![]() anyway, cini se super... i da, sapphire je potpisao 6mjesecni ugovor sa tvrtkom koja je napravila taj kuler, tako da ce biti slicna stvar kao i sa proslom "ultimate edittion" i zalmanom, znaci prvih pol godine samo sapphire ima taj kuler...
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
s obzirom da to nije "uradi sam" sustav, cisto sumnjam da ce curit kad bi taj sustav bio baziran na zivi bio bi tezak ko gajba ![]()
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Živu sam tak za foru spomenuo, al može biti neka legura koja nije skroz bezopasna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|