|
![]() |
#27601 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pozdrav, molio bih neku preporuku bicikle do 3000 kn. Veliki sam (186 cm) pa pretpostavljam da bi mi trebala rama 21. Moja X-Plorerica se "malo" rasklimala, pa eto, uzimam novu dok je ova na servisu. Disk kočnice ne bih htio, nekako me to ne privlači. Ako netko ima kakvu preporuku, bio bih zahvalan. ![]()
![]() |
#27602 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Nik, javi ako je to jos uvijek aktualno?! p.s. jucer otprasio krug po Dotki, a i danas planiram! sve mi se vise sviđa ta staza ![]() btw. treba iskoristit ovo suncano vrijeme! od petka navodno koma ;( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27603 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Ubiti propao mi savrseni vikend ![]() Za idući vele 20cm snjega na vrhu http://www.snow-forecast.com/resorts/Sljeme/6day/top Iako se čak i veselim sezoni bordanja ![]() Nego vidio jucer navecer u Samoboru 15ak biciklista, što na MTB što na speckama. Lijepo za vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27604 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Kad vec spominjete Zganjera i U Prolazu, danas nakon Sljemena idem pocastiti sebe i zenu s kremsnitama i kesten pireom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27605 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Znam da je možda rano govoriti o suboti ali dali se ide ako bude padao snjeg? To bi trebala bit fora, jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27606 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Snijeg koji pada ovako rano u godini nije onaj koji se zadržava, nego onaj koji će smočiti površinski sloj zemlje i napraviti blato. Sigurno neće biti niti neka mećava. Efektivno to će biti ko da voziš po sitnoj kišici, bićeš mokar, ako ti je to fora samo udri. Long story short, meteorolozi su najveći lažovi koji postoje.
![]() |
#27607 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
kažu u subotu na vjetru: ujutro -12, popodne -15, noć -27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27610 |
Registered User
|
Velocity samo sto nije stigao! do proljeca ce sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27611 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Hebemi se, ja ću obući skijaško odjelo pa neka dere! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27612 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ista je spika kada padne snijeg po Hrvatskoj i ulovi zimsku sluzbu nespremnu ![]() Tak i ovaj velocity, zima sam sta nije, a lik je sve prodo jos u 8 mjesecu i do sada nije nabavio novu robu ![]() i lika iznenadi potraznja za zimskom robom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27615 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
U gradu magla i hladno, gore sunce i vruće, dolje opet magla i hladno (nije se razišlo ko jučer) ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() |
#27616 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Da, gore je stvarno lijepo!! Sunce, pivica i uživanje. ![]() Vožnja je bila odlična, očekivano! Kaj, ne buš se niš pohvalio novim iskustvom?! ![]() EDIT trebao sam te slikati u ležečem položaju da imaš za uspomenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27617 |
Why So Serious?
|
Budem natipkao navečer, sad nemam vremena za roman ![]()
![]() |
#27619 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Što se tiče Velocity-a, sutra zovem Pletix, oni su u Kamanjama kraj Ozlja, i pitam da li imaju tvornički dućan, a mislim da imaju jer sam vidio s ceste kad sam zadnji put išao do bratića u Metliku. Do tam ima 45min autom, dogovorimo se i odemo, izbacimo tog neozbiljnog posrednika iz igre. Edit: na drugoj Onyxovoj slici se vidi kak Saša vježba neke drevne tehnike ![]()
![]() |
#27620 |
Premium
|
Podno, i na Sljemenu je neka sasvim drukcija klima. Vec na pocetku Bikce sunce probija maglu, a 20ak m vislje je vedro i suncano, tako da je u sumi prava milina. Jedna provokatorska sa Strmopeci, za one kaj su ostali u maglom okovanom ZGu: ![]() Druga provokatorska za sladokusce - kesten pire+kremsnita u Samoboru: ![]() ...naravno da sam morao podebljat s kesten kockom - pa moram bacit trecu provokatorsku: ![]() Uzeli smo kolace za ekipu u ZGu koja je pekla kestene, tak da sam smazao i 4. desert - Cesku kocku - sve valja! ![]() Na trgu u Samoboru naisao je i Salvarez na bajku. Za razliku od Zagreba, u Samoboru je suncano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27621 |
SCSI Freak, deda :P
|
drugovi, prije nego stavim oglas na drop i njusku... ako nekoga zanima moj deore lx HT2 pogon... neznam tocno kolko je koristen, jer mi je to treci za redom, uglavnom kupio bih ga opet da naletim na novi... ovaj je dolazi sa 26-36-48 sajbama, 26 i 48 zanemarivo koristene, 36t sajba je xt, jer sam original lx 36 pojel odavno, koristen je u 2x9 setupu 22-36, dolazi sa original shimano bashem za 48t, imbus vijcima i bez BBa jer cisto sumnjam da bi nekome koristio bb s talijanskim navojem... 300kn, ako zelite i slx 22t sa slike 350kn... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27623 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() Short version: skinuo sam junf već na Mihaljevcu ![]() Long version: kako manometar na našoj pumpi nije radio tako sam bio primoren pumpati/provijeriti gume na onoj pumpi prije Mihaljevca. Odmah smo ostali na toj strani i nastavili dalje prema Sljemenu. Da bi odmah nakon okretišta prešli lijevo na nogostup i nastavili uz cestu prema gore. Taman kako smo prolazili kuće na samom početku nakon okretišta, trubi nama auto iz suprotnog smjera da stanemo, ja otkopčam lijevu nogu ali kako je bilo još 4-5m do tog auta, lagano sam prislonio nogu na "otkopčanu" pedalu no taman je taj auto zaobilazio kombi i nisam uopće čuo da sam se iz prve glatko uspio prikopčati ponovo. Dođemo do auta, Saša stane, ja stanem i ko pokošen zakopčan padnem lijevo na samu kosinu kako počinje onaj potok što prati cestu. Tak jasno da sam pao u fino orošenu mokru travicu i još bolju, mekaniju zemlju ispod trave. Kako sam se "borio" za vlastit život da ne završim u potoku, tako sam prstima zario kao grabljama u zemlju da sam pod svakim noktom imao zemlje za izvoz, kao da sam rukama kopao jamu. Saša se odvalio smijati ko Isus, frajer istrčao iz auta, došao do ruba i veli "kaj? spd?", tu sam se i ja odvalio smijati ko blesav i šteta da nije scena ovekovječena slikom ![]() Uglavnom lik je htio pitati kak da dođe do Alanprima ![]() ![]() A spust je prošao OK sa velikom dozom opreza do te mjere da je i Saša primjetio da sam drastično sporiji ![]() Rezime svega je da sam spd-om skroz oduševljen bez obzira na današnje događaje ![]() EDIT: Na 12-ci se nemojte zaletavati na dijelu kada se odvaja lijevo dolje nakon onog korijenja pod nagibom (odmah nakon spusta sa Medvedgrada) jer metar ispred one 2 "stepenice" kada se poleti je drvo poprek koje se neda maknuti (malo je teško, ne ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 24.10.2012. u 00:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27624 |
Premium
|
Paaa, jos ovaj mjesec si dozvoljavam, ali od iduceg slatko ide na nulu ![]() Osim sto jedem previse secera, jedan od problema je sto sam se uspio nasaditi 3x na rebra unazad jedno 7-8mjeseci, tako da preko pola godine nisam mogao raditi vjezbe snage i istezanja (trenutna situacija, jos cu se strpiti 1-2 tjedna i onda pocinjem), niti odraditi koji borilacki trening (na to necu tak brzo), i tako brzo naberem 100kg. U mojim godinama kile idu lako gore, a tesko dole, makar vozio svaki dan bajk na Sljeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27625 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Bome nisi ti bezveze išel u Samobor Slavek. ![]() Ja sam se smrznul na bajku danas, bilo nas je četvero i imali smo po ravnici 32 prosjek na montičima. Još nas je oko 5 počela magla lovit. A kaj ti deda, neki novi pogon imaš da se ovaj prodaje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27626 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Osim što imam temp 37.8°C i nekakvu crijevnu virozu (proljeće) ![]()
![]() |
![]() |
#27627 |
Registered User
|
Sljeme Dotka
Planira li tko sutra ujutro - prije podne na Sljeme, ili eventualno Dotka oko 13h? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27628 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() a u planu je novi pogon, nasel sam novi lx na ebayu ![]() edit: tamo nisam ubacio sliku: kurble su klasika 175mm... ![]() vozene iskljucivo sa SPD pedalama od prvog dana...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 24.10.2012. u 09:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|