|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
problem sa DvD pržom
Evo kupio ja jučer DvD pržu Teac. I sad počeli problemi. Ona radi sigurno dobro jer je i frend jedan imo sličnih problema (potpuno druga marka, neki nec), ali sa softwerske strane nekej ne štima. Neče mi jednostavno pržit kad čitam u readeru i pržim sa DvD pržom. Inače DVD reder je master, a prža slave. Obične CDe oče, DvDe neče. Več sam polako lud. Sad je i trek bio kod mene isto nema ideju... Ja stavim pržit, a on izbaci PUNI medij koj oču spržit i javlja blank CD da stavim puni unutra. A DvD pun dupkom (probo sa više njih čak). Neznam učem je stvar. Nije stvar ni u nerotu. Jutros maknu stari (0.8) i stavio zadnji (danas skinuo) 6.0.0.13 brijem. Ideje prijedlozi?!?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
kod mene je pravilo da je prza master. mozda bi mogao i malo friskiji NERO 6.3...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
On the fly 8x mozes samo ako ti reader pocinje citati sa 6x.. za on the fly je dodatno kaj ne valja kaj su ti na istom kanalu i przilica i reader..Ali moralo bi 4x kak god da ga okrenes. 1)probaj zamijenit da ti przilica bude master a reader slave ili 2) kak ja smatram bolje, da ti reader bude slave HDD-u a przilica na drugom kanalu (master ili slave ) zavisi kaj imas spojeno na drugom kanalu Imam nero 6.6.0.1 predpostavljam da je tvoj 6.6.0.13
__________________ |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
edit.. I ovbavezno promjeni dal ti je i reader i przilica u UDMA modu.. DA se nije prebavilo u pio
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Osim toga nove prže za veće brzine snimanja moraju imati ATA 100/133 kabel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
Probo sve navedeno. Prženje bez on the fly traje oko 16-20 minuta? To je valjda u redu? Pričam o punom DvDu. @Jelc: Novi šarkoon rounded kablovi. Sigurno 133. Hvala dečki. Kad kupim medije istestiram kolko traje on the fly. Ali neznam zakej nero izbaci CD samo. Sa alcoholom radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
Prženje on the fly brzinom 4x traje oko 14-15 minuta maksimalno za puni dvd.. I ako nemaš neko ludilo od readera to je ok.. ja sa alcoholom przim on the fly 6x..buffer od alcohola nadoknadi dok reader ne pocne citat 6x..a da "BURN FREE" ne proradi.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Zato jer vjerojatno pržiš video DVD. Kad mu kažeš samo copy izbaci ti van i kaže što već kaže. Moraš u Neru odabrati VIDEO DVD i onda imš već dva foldera AUDIO_TS i VIDEO_TS (označen crveno). Audio ostaje prazan, a u video moraš "ručno" ubaciti VOBove - i onda kad završi s tim klikni prži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
Radi se o običnom data DVDu sa glupostima.... |
![]() |
![]() |
|
|