|
![]() |
#10291 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10292 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Meni je prvi dio bolji iako ima manje mega glumaca i snimljen uz puno manji budget. Dred mi nije tak ni los iako je ideja osim samo Dreda cista kopija The Raida.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10293 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, ja pogledao ponovo: 1 Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 2 Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) 3 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) 4 Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) 5 Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) 6 Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) 7 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (2010) 8 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2011) Ukupna ocjena: 8/10 Zaista volim kad ovako odlutam... Pogledao još: Jerry Maguire (1996) - 8/10
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 19.10.2012. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10294 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li se sjeca tko kako se zove film, radnja ide nekako ovako: avion se srusi s putnicima u nekij pustinji. i ptezivjeli neznaju sto ce, a u medjuvremenu ih ganja i neko pleme. i tak odluce napravit avion od ostataka ovog sto se srusio. I kao imaju prezivjelog inzinjera za kojeg se na kraju ispostavilo da pravi rc avione a ne prave... tnx Je, taj je. Sjetio sam se kasnije Ribisia da glumi, pa sam potražio na imdb.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 20.10.2012. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10298 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10299 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ok. svima kojima nije jasno zasto je Avatar nizeprosjecni proizvod (ili kako sam ga nazvao - smece, jer to generalno jest), zasto efekti ne cine film nego pridonose dozivljaju jer najcesce nema drugih aduta osim - grafike, zasto stvarno rijetki fimovi zasluzuju nazvati ih mala remek-djela, neka pogledaju Perfume: The Story of a Murderer. film je jednostavno - kvaliteta. mozda jedina zamjerka je trajanje, jer bilo bi ljepse da je kraci nekih 20-30 minuta, ali manje bitno. tako i uradak od 15 minuta moze biti itekako kvalitetan, i zamjeriti mu sto nije duzi.......... nevazno. dakle, stvarno je uzitak i dozivljaj ovakav film. svjeze, novo, neiskoristeno 1001 put. odlicno odglumljeno, nema iritantnih prica ili situacija, nema nelogicnosti, stvarno dozivljaj. i definitivno preporuka, rijetki filmovi mogu ovo dobiti i biti ovakvi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10300 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidiš, meni je knjiga odlična, a film me živcira. ![]()
![]() |
#10302 |
Premium
|
Frailty (2001) - 3/10, ako gledam film sa aspekta kao triler, dobar je triler, ali sama priča i poruka je 0/10. U jednu ruku ispada da je čisto normalno biti lud u Božje ime. Stoga, generalno 2-3/10. Film mi je generalno također premračan i osobno nije vrijedan gledanja. Pogledao: Powder (1995) - 6-7/10, ako zanemarim glumce, inače 5/10
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 21.10.2012. u 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10303 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Seeking a Friend for the End of the World Ocekivao mozda nesto vise komedije zbog Carella, iako naslov zapravo daje naslutiti dosta tocno sto ocekivati od filma. Nekako mi se svidjaju ti filmovi s predapokalipticnom atomsferom, valjda dodju kao osvjezenje od ostatka filmova sa suprotnom atmosferom. Uglavnom dosta dobar, pogotovo ako volite Carella, nekih 7.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10304 |
Guest
|
The Campaign -2012 stvarno ok , solidna komedija 6.5/10 Wrong Turn 5 -2012 , trash nastavak trash horror sage je baš ono što bi trebao bit -trash horor. 5/10 , za ubit vrijeme OK |
![]() |
![]() |
#10305 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Nažalost i ja danas ubio vrijeme i 1.5h izgubio nepovratno u otpadu od Chernoby Dajaris.. To je ala ovaj Wrong Turn ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10306 |
Premium
|
Pogledao na nečiju preporuku: Soul Men (2008) - 6-7/10, vrlo dobar film, dobio što sam i očekivao. Ugodan
![]() |
#10310 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10311 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10312 |
Osobni opis - pitaj me
|
e da, ja prekjucer pogledao Lincolna, vampir slayera.......... a ne znam, osobno mi film ima nekakav stih, ali je zakasnio nekih 15-20 godina. ubitacno me podsjeca nekako na From Dusk Till Dawn, ili Vampires sa Woodsom. ali kazem, da nije ovako visoke godine, bio bi vrlo prihvacen. ovako se slazem da nije nista posebno, no kao ljubitelj tematike, recimo da ga preporucujem za fanove vampirizma i slicne tematike. a inace vec nekih tjedan dana gledam Marwella ![]() ja sam zadovoljan sa svim tim filmovima. jedina zamjerka je na izboru glavnom glumca u Lanerni, jer je valjda skroz upropastio generalno (IMHO) jedan od vrlo vrlo dobrih uradaka. zapravo sam vise nego zadovoljan filmom, samo mi je glavni lik iritantan kao pojava, jebo ih tipicno americki preseratorski ljepotan koji vozi sve zivo i nezivo, i jos k tome uopce mi ne docara lika kojeg glumi (citaj - ne zna toliko glumiti kao neki bolji glumci, recimo RD Junior).
![]() |
![]() |
![]() |
#10313 |
Guest
Datum registracije: Oct 2012
|
Zeleni Fenjer je od DC-a, a ostalo je iz Marvel svemira. ![]() Osim toga, Green Lantern dobiva reboot u Justice League filmu koji sljedeće godine započinje sa snimanjem i zacrtan je za izlazak u 2015. - skupa s The Avengers 2.
![]() ![]() Annihilation: Zadnje izmijenjeno od: Nina Dobrev. 22.10.2012. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10314 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10315 |
Premium
|
Pogledao: Storage 24 (2012) - 5/10, solidan hororac, iako meni to nije horor Flight of the Phoenix (2004) - 5-6/10, solidan Nadalje, nemojte me gađat što to nisam napravio prije, no ovih dana ću se baciti na sljedeće: Star Trek (11 filmova) Star Wars... E sad, tu se malo bunim, gledam djelove, gledam godine... Kako da to gledam, da pratim djelove ili godine? Ima ih 6 ili više? Niš mi nije jasno... Možda jer je kasno ![]()
![]() |
#10316 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ak oš pogledat prvo dobre filmove pa onda sranje, onda kreni od Episode IV, pa do VI (1977 - 1983), pa naknadno pogledaš sranje Episode I-III (1999-2005) (ili ti ga, pratiš godine) ako hoćeš znati baš kak priča ide onda ideš baš od Episode I (1999), pa redom do Episode VI (1983) (u ovom slučaju pratiš djelove)
![]() |
![]() |
![]() |
#10317 | |
Guest
|
Citiraj:
Kad bi mi mišljenje većine bilo relevantno, vjerovatno bih idolizirao onu sagu sa depiliranim vukodlacima. Ima filmova sa 1.9 na imdb koji valjaju i te kako. |
|
![]() |
![]() |
#10318 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10320 |
Premium
|
Onda ću se držat priče. Pogledao: Safety Not Guaranteed (2012) - 6/10, solidan, ni vrit ni mimo. Pogledao: Seeking a Friend for the End of the World (2012) - 3/10, prilično dosadan
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 22.10.2012. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|