|
![]() |
#1 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
Problem oko RAM-a ili utora na MBO
Ovako....neki dan sam cistio konfu od paucine i prasine, i sve 5 sve uredu slozim ja konfu i upalim a ono nema slike...vent na grafi se vrti na najace i da ga je*** nema slike... Ponovo ja rastavio sve i sastavio na stolu i opet nema slike, idem vidit sta je otislo i povadim ramove (4X2gb) da vidim oce maticna javit da fali neka komponenta i uredno se oglasio zvucnik, dakle maticna je ok. bubnem natrag 2x2 i eto slike sve uredno radi....bubnem druge 2 plocice rama i tad nije htio dat sliku...dakle osle 2 plocice rama i bok...nije skupo kupit cu novo.. i danas ja sastavim konfu u kuciste, sve lijepo, sve 5, upalim komp kad opet nema slike ![]() ![]() Premjestio sam te 2 plocice u druga 2 utora i eto slike na ekranu... Mislim....meni vuce ko da su utori na maticnoj crkli a ne ramovi... Pa sta vi kazete? Dal se to moze reklamirat? (imam garu), i dal se slazete samnom da su utori za ram crkli? Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi MemTest i istestiraj svaki keks posebno, a onda u parovima. Šta god da je otišlo, bilo ram ili utor na matičnoj, možeš izvršiti reklamaciju ako imaš važeću garu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
Probat cu nekak, problem je kad ubacim te ramove neda sliku na monitoru pa ni nemogu napravit memtest, al probat cu nes izkemijat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Čitam i ne kužim. Imaš jedan par ramova koji radi ili imaš 2 para ramova koji rade neovisno jedan o drugom. Da li si probao u te slotove koji su sumljivi stavit ovaj ram na kojem baca sliku? Šta je sa testiranjem pločice po pločice? Da li izgubiš sliku kad staviš samo jednu "nevaljalu" pločicu? Znaš ono standarna eliminacija kak je coconut napisao: Uzmeš jednu pločicu u prvi utor testiraš. Uzmeš drugu pločicu, zamjeniš tu testiraš. Onda prvom možeš mjenjat slotove da vidiš da li rade svi solo ili kad imaš 2 da rade upariš ih pa testiraš parove slotova na ploči. Pa opet to sastrane i preostale dvije jedna po jedna .... itd. jel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|