|
![]() |
#27271 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Imas pravo, uzasan sam majstor ![]() Al svejedno trebam alat jer te konuse treba stegnuti @crocus: ouch, izgleda da jos nisu sredili slasha kako treba xD Skidam ga s wishliste zasada :P
![]() |
#27272 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nisam rekao da si užasan majstor, rekao sam samo da manje prtljaš ![]()
![]() |
#27273 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
jel ide netko mozda uskoro u sloveniju.trebao bih kocnice.otisao bih ja,ali nisam trenutno u zg a niti cu biti u skorije vrijeme p.s. trebao bih deore kocnice tj. m596. Moze li mi netko reci koliko je tocno cijena u kn prije i poslije povrata poreza?
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 11.10.2012. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27274 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
meni starci javili da su dopeljali nove kotace, jos dok dodu nove gume, jao jao ![]() edit : dario mi je stisnuo negativni rep, jaoooo, ljudi moj zivot vise nema smisla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 11.10.2012. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27275 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Velocity grupni popust
dečki, pravim popis za "grupnjak".. ![]() pa ako je netko još zainteresiran, nek se javi! za sad nas ima 11 ![]() EDIT: grupnjak se odnosi na grupni popust prilikom kupovine Velocity obleke. u ponedjeljak nosim popis kod Davorina koji je obecao popust za grupu. Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 11.10.2012. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27276 |
Truth is out there!
|
Dobio sam mail iz maratona.m596 su 59e znaci za obje je to 900kn s epovratom ddv nekih 720kn.slx su 180e 1350 bez ddv 1070kn ako sam dobro izracunao.zanima me samo ako npr za slx koje prelAzr 1000kn treba 2 racuna odnsono 2 osobe ?za koliko se dobije povrat poreza?i vidim da buziri dolazr u duzini oko 170cm,skrate li oni tamo po zelji ili sam to radis?
![]() |
#27277 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pitas Alesa da ti skrati, napravit ce to po zelji. samo izmjeri dobro jer nazad nema. Ako je cijena preko 1230 kn onda bi morao jos nekog furat, mislim da pise i na maratonu tako. Kad ides do njega bih molio da mi javis, ne moram ici osobno vec samo ti dam kocnicu da mi ales zamijeni rucicu. ![]()
![]() |
#27278 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bajkmanija ti je znatno povoljnija od Maratona. http://www.kolesarska-trgovina.si/za...96-p-1469.html Sve što te zanima oko narudžbe, plaćanja itd http://www.kolesarska-trgovina.si/hrvaska.php
![]() |
#27279 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Za povrat poreza trebaš imati min. 50e po računu. Skrate oni ako želiš, a možeš i sam ![]()
![]() |
![]() |
#27282 | |
Truth is out there!
|
Citiraj:
![]() ali koliko vidim mislim da cu narucit preko bajkmanije jer me ispadne skoro 30e jeftinije,mogu uzet za razliku nove rotore.imate preporuku kako iskombinirat ovo preko bajkmanije,placanje i posliljka(imam paypal ako sta pomaze) I da,do sad sam imao m445(danas bi trebale biti prodane),da li na postojece adaptere mogu stavit nove kocnice ili moram i adaptere mijenjat?
![]() |
![]() |
#27283 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Sile ti je stavio link di se opisuje kak se moze kupiti iz Hrvatske ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27284 |
Registered User
|
Registriraš se, naručiš, platiš paypalom. Napomeneš da ti stavi na 2 računa, daš svoje podatke i podatke osobe koja će s tobom to podignuti u pošti u Brežicama. Kad naručiš kočnicu+rotor dobiješ adapter gratis. Tako da si iskombiniraj odmah sve. Papire za povrat ovjeriš na granici i pošalješ im poštom, uplate ti povrat na paypal. Uglavnom bezveze tipkam jer sve ti je na drugom linku kojeg sam ti stavio. SLXevi s rotorima će te sveukupno ispast 1250kn, Deore s rotorima 940kn.
![]() |
#27285 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaj sutra onda 10h tunel? Ja bi možda se popeo sa ekipom u 10 , pa se spustio i našao sa ovom kasnom ekipom koja ide u 12-12:30. Sad sam u dvorištu naučio front wheel pivot , čekam šumu da vidim kak tamo funkcionira. Puno je lakše proći zavoj , bar ovak na asvaltu , a kad se usavrši i puno brže nego driftanje ili obično prolaženje.
![]() |
#27286 |
Truth is out there!
|
Hvala na odgovorima,obavijestim ako se bude islo u Sloveniji pa ako ce netko trebat nesto...
![]() |
#27289 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, koji bajk: http://www.maraton.si/cms/index.php?...3266&Itemid=53 http://www.cube.eu/en/full/allmounta...r-hpc-160-slt/ 160mm hoda, 650b kotači, brutalno dobra geometrija, 9,95kg bez pedala, 7700€ (7000€ za prednarudžbu). Budućnost AM/Endura ![]()
![]() |
#27290 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
bajk je čisti sex.... i cijena isto ![]() poslao sam mail na superstar, lik mi je odgovorio za 2 ( dvije ) minute ![]() i to točno ono što sam ga pitao, u šoku sam, obično to nije tako kod biciklističkih dućana, bar ja nemam takva iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27293 |
Registered User
|
![]() |
#27295 |
|
![]() |
#27296 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27297 |
|
![]() |
#27298 |
Avocado
|
Slušaj ovo: razmišljam da kupim titanijsku rigid vilju, ali mi je problem što ne znam dal postoji adapter sa 20mm nabi na QR/9mm za DT swiss. A i prilično je skupa ova s ebaya, 330$, 2k kn ![]()
![]() |
#27299 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
A meni je vrlo sličan Treku. Pogotovo klackalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27300 | |
|
Citiraj:
![]() edit: ima cak i na čajnrijekšnu... http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=38128
![]() |
![]() |
|
|