|
![]() |
#27181 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27183 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mi danas ponovili stazu od zadnji put. Dečki su odvezli sve dropove, skokove, čuda na 57ici. http://www.youtube.com/watch?v=3oKB12ymoSg Sve u svemu, gore je postalo hladno lagano osim kad si na suncu. Ko bog prije nastavka tjedna =)
![]() |
#27184 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Destro nabijem te.... ![]() ![]() ![]() Onda nema vožnje skroz do proljeća....dok ne skupim lovu za novu vilju a to bu onda cca 3 soma kn ak ju uspijem prošverat prek grane...ili tu nadjem da neko bu prodavao rabljeno i pod garancijom a da nije fox... Šeraf mi treba....zadnja opcija ak nebum u markoprojektu našao ili kod buhina je direkt od fabrike naručivat..... A sad se toplo nadam da se nutra nije niš spohebalo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27186 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Stewanov brijem da na CRCu imas taj saraf al ti je cijena dostave sigurno veca od vrijednosti tog sarafa. Odnesi vilju tokaru da ti napravi saraf il nadji nekog strganog marza. Edit: Bit ce da je video cisti SEX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27187 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mrš, mućki provokatoru! Citiraj:
Evo fotka jedna Leusteka - dragi nam kamenjar ![]() I fotka ekipe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27189 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Fine letite ekipa ![]() Mi danas išli na 9ku , hrpa planinara , jedino smo na onom širokom autoputu zajurili se 50ak km/h i to je to , ostalo sve pod kočnicama vozili. U subotu predlažem da odemo u Oro goro , pa nazad cestom , pa 20ka , pa Dotka , pa Maxić ![]()
![]() |
#27190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobar je naslov ![]() ![]() E, da, nije nastradala potkoljenica ali je malo dobilo bedro i lakat...propao na kontranagibu i složio se po korijenju. I štitnici su blatnjavi, tako da su se već isplatili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27191 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo dobre tenke za siću , samo teško da netko ima tak minijaturnu nogu http://www.njuskalo.hr/bicikl-oprema...-oglas-5693674
![]() |
#27194 | |
Registered User
|
Citiraj:
A jeb..ga kad mi je Jed2i rekao krive koordinate ![]() Na kraju sam ipak došao do one kućice na Bikčevićevoj gdje se nastavlja na 20-tku ili koju već pa sam sretno došao do kraja. Ali moram ti priznat da sam po Bikčevićevoj odlično peglao, sve sam odvozio, Stumpy guta korijenje. Samo je bilo 10000 planinara. Za one koji ne znaju, nisam najmerno vozio Bičevićevu već sam se OPET izgubio. Nema šanse da opet idem sam dole, uvik se izgubim, ali doslovno UVIK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27195 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je to je onaj skok. Zastali smo da ga proučimo, gdje se točno slijeće itd., skupljali muda i onda se Crocus samo zaletio i fiju. Pa onda ja i Murina, pa drugi put napravili vlakić za potrebe snimanja ![]() Inače uvjeti za vožnju su super, ali gužvetina u Lugarnici i ono smrzavanje gore su mi prisjeli. Kombinacija od Tomislavca na Cuksov i dalje 57icom pa prvi stup žičare i Lonjščina. Jako mi se sviđa ta kombinacija. Jedva čekam vikend opet.
![]() |
#27196 | |
Registered User
|
Citiraj:
na to si mislio ??? http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=25086 ili ovo I zakaj misliš da je poštarina skupa....kaj je 5 funti poštarine skupo ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27197 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27198 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
"the skok" na videu zgleda kao "pis of kejk".. a brijem.. da sam bio tamo, ne bih ga ni pod razno isao preskakat! steta sto camera nemre docarat pravi dojam ;( btw. gdje se moze naci filmic kad je sileTzar opleo Fulcrum 5 oko stabla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27200 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27201 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad samo još moram nać manual od marzzya za moju vilju.... I ovo da odem kod tokara...koji je postupak...odnesem vilju...i on napravi ostalo ??? Trebam mu napomenut da unutra ide ulje pa da nebi curilo ??? Tak mi je neš zmijoljubac na telefon pričal nekakav o ring i brtva su na tom šerafu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27202 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=_uLQ9_hIbuY
![]() |
![]() |
#27203 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce ko u srijedu gore ponoviti te skokove ![]() Skakuce mi se, a neda mi se do vikenda cekati
![]() |
#27204 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
hahah.. jao Sile, pa kud ravno u drvo? bas sam se nasmijao ![]() btw. si uspio spasit i izravnat fulcruma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27206 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
al stvarno legendarni pad...covjek se mora nasmijat kad to vidi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27207 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sile je sletio ko povjetarac, lagano ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27208 |
Registered User
|
Vara video, sletio sam ko cigla i botomiro vilju. Murina ima premekanu oprugu. Destro - išli smo i na betonski drop kod žičare, Murina nas uputio. Nightrider - nisam ga izravnao, eno trofeja na balkonu.
![]() |
|
|