|
![]() |
#26523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Cim sam dosao na posao klik na link za gledanje, i kad ono pogodim sami pocetak i naravno evo vec 45min samo trkeljaju sto mene naravno uopce ne zanima. Od koje minute pocinje film? ![]() Kad pocne onda ziher necu moci gledati, to tak ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26525 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
ček kaj bu se moglo naknadno gledat na pinbike-u?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26526 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Već se može (do sutra ujutro u 5:30), pa premijera je bila u 05 ujutro po nasem vremenu. http://www.pinkbike.com/news/Where-t...r-19-2012.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#26527 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Super jer taman kad je počeo film ja sam morao na job...a na poslu imam neku kantu pa mi trza slika.... Pa bum gledao kad dodjem doma od 15h juhuuu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26529 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Riceburner je stavio http://www.on-one.co.uk/i/q/TYSCNICE...o_folding_tyre EDIT: Dole ti pise da je to 2009 model ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26530 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je ovaj "where the trail ends" blago razočaravajući... sve je viđeno (rampage), ali mi se sviđa edit i sl. I ima puno priče ![]() osobno, bilo je sličnih filmova koji su mi se više dopali ! ali, svejedno svaka čast !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26531 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26532 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I ja isto. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#26534 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Ima i novi model |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26535 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
i ne samo to, to je užasno loša ponuda. švalbice su najjeftinije u švabiji. primjer: TU KLIKNI. par je 420kn, dok je na on-one jedna 290kn. naravno, druga je stvar kako sve to dofurati u kroejšu. i na kraju, useless bit of trivia za sve koji ne znaju njemački, schwalbe znači lastavica ![]() i'll show myself out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26536 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
RASPRODAJA: setovi kocnica i rama
![]() |
#26537 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
hvala! Znam to za godine, kolega Pope na dopu traži Hansa Dampfa, pa zapravo samo tražim webshopove ![]() Ubost ću i ja jednog Hansića za naprijed, Nobby sa prednje seli natrag da ga dokrajčim. hmm... kako najpovoljnije do Hansa? Jeli kupovao tko u zadnje vrijeme? Zlajo (i ostali) dali ovi sa bike components skidaju svojih 19% švapskog poreza kad šalju u Lijepu našu? Zadnje izmijenjeno od: murina. 20.09.2012. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26538 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
skidaju. dakle, pazi sad ovo LINK1 - hans dampf za 186kn. e sad, to je nekakav cube edition. po specifikacijama se čini isti kao i klasični hans, vjerojatno je samo obojen sidewall ili nešto slično. druga opcija ovdje LINK2 set PS/TS hansova za 410kn! naravno ne isplati se uzeti jedan set guma. ali npr, ako 5 ljudi naruči, onda je to prihvatljivo. konkretno (5*54,58/1,19+15)*1,05*1,25 + 50kn troškova = 491kn po setu ili 245kn po gumi. to su klasični putevi narudžbe, poste restante, stric u austriji i ostale čarolije bi bile možda bolja opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26539 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ak se neko oce provozati, ja se idem sad do Grme zaletiti. Bit cu sat i pol - dva vjerojatno, pa se pridruzite.
![]() |
#26540 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Samo je pitanje dal bike-discount salje na Poste restante i nacin placanja jer nemaju PP nego im moras platiti unaprijed na bankovni racun. EDIT: @Zlayo Linko si 29" gume, mucki provokatoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26541 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
druga opcija ti je za 29 kotace.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26543 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() Ja sam ih stero u K jer mi nisu htjeli prihvatiti dvije kartice i nisu htjeli da im direkt uplatim pare na PP da zaobidemo ono ogranicenje kada je drzava dostave razlicita od drzave boravista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26547 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
U 6:15 Dotka pa svako ko dođe, dobro je došao. Imaš u Sloveniji po 300kn http://www.extremevital.com/bikes/ko...ar-p-7875.html Šalju na restante nakon uplate na paypal, ali ti mamlazi ne uplaćuju povrat na paypal, što su zaboravili spomenut.
![]() |
#26549 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Where the trail ends: u filmu mi je odličan koncpet oko Utah vožnje - push the limits te kolko god put da padneš uvijek se vratiš. Ali krajolik kao takav mi nije toliko fora. Šuma je moj đir. Jednom pogledat kako divljaju po prašini je ok, al stalno kak se ganjaju po prašini i kamenju mi nije neš... Očekivao sam šumu drugim riječima, dobio sam 0 šume. Najbolje scene su mi kad se klinci okupe oko bajka svi presretni ![]()
![]() |
#26550 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Očekival si šumu, jebate, u filmu se radi o freeride-u ![]() Šuma ni freeride kad su putići utabani ![]()
![]() |
|
|