|
![]() |
#1021 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa neznam baš dal ćeš proć bez carinjenja, što ne vrijedi ono do 160kn da nema carinjenja (ili u protuvrijednosti KM)? Zar to ne vrijedi za Bosnu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Premium
|
Aha, Italija je u igri, to onda neznam kako ide. Slovenija je ok po tom pitanju, govorim iz tudjeg iskustva, tako da nisam bas kompetentan za dalje pametovat.. Zivio |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Fresh Juice
|
delete, krivo stisno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
To ne znači da bi trebalo proći bez carinjenja. Limit je 160 kn, sve preko toga bi se (po pravilu) trebalo carinit. Ako je shiping free, onda plaćaš samo tih 50 $. Edit: odgovor na zadnji post prošle stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
A zašto postavljaš pitanje na HR forumu i nigdje ne spomeneš da paket ide u Italiju? Kako da mi znamo na koliko se carini tamo i kakve zakone oni imaju? Traži po netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Stopa carine ovisi o vrsti robe, ne iznosu (osim ako roba nije zanemarive vrijednosti).
![]() |
![]() |
#1032 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Narucujem Reballing Holder i sablone rodjaku to ide u Italiju njemu se mrsko backati oko toga i to iznosi 50$ pa me interesovalo koliko cu jos morati da platim. A sebi narucujem nekih 5-6 stvarcica sve zajedno 70$ dolara, ali mi ne igra to ulogu jer ja placam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Uzmi rađe ovo http://www.ebay.com/itm/42-LED-White...-/300454464275
![]() |
#1035 |
Premium
|
Hmm, pa zar nisu identične? Inače, jel netko to uzimao? Mislim, nije neka cifra pa valja i "riskirat".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
|
Da, ali probao sam se logat na .com i nije htio.. Onda sam slao mail eBay zašto i kažu da treba proć par dana od registracije na UK ![]() EDIT: Noup, neće ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Guest
|
Ne znam, ja sam se registrirao na .com i uredno se logiram na .uk, .de, .it itd... Možda ima neka shema da ako se nisi regao na .com da moraš čekati neki proces aktivacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
http://www.ebay.ca/itm/ws/eBayISAPI....ht_2329wt_1401 Može li mi netko pojasniti za ovaj item , stoji " 6 available / 13 sold " što znači da ima još 6 komada ( valjda ) ali nemam opciju buy i na vrhu stranice piše "This listing was ended by the seller because the item is no longer available" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako bi htio imati dobar protok zraka, kućište ima 4 predviđena mjesta za 120mm ventilatore. Ovi kod nas su oko 60kn a dobre i tihe vidim na ebayu za oko 16kn. http://www.ebay.com/itm/250782630745 Što mislite o ovakvoj jeftinjavi i ima li kakvih crnih po ovakvoj cijeni? Edit: sinedya mi ne želi poslati već dva dana taj ventilator iako je uredno plaćen ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 18.09.2012. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kupio sam neki ajtem na eBayu i par sati nakon kupnje dobijem mail od eBaya koji glasi: This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center. Mislim da je seller neki običan tip (nije trgovina) jer je imao oko 30-ak 100% feedbacka. Trebam li se zabrinjavat jer na stranici piše da je item shippan? Jel to krenilo prema meni il da dižem tužbu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|