|
![]() |
#991 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, meni danas od ovog sellera došli screen protectori za mob, shippani su 8.9. http://myworld.ebay.com/rockymobile/...84.m1497.l2754
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ovako imam problem. 3.9 naruceno 5-6 itema od razlicitih sellera. 11.9 mi doma stigne item koji je shippan 4.9, znaci dan nakon naruđbe, ali item koji je stigao nije oni koji je narucen, a na omotnici ne pise ime shopa ni sellera nikakvi podaci. (osim malog kineza po imenu David koje je kao posiljatelj) tako da pojma nemam kome se zalit kad neznam ko je poslao, jedino sta mi pada napamet je pricekat da dodu ostali itemi pa metodom eliminacije skuzit koji shop je zahebao stvar.. ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pogledaj u shopove tih 5-6 sellera, koji uopće od njih ima taj item koji ti je stigao, na taj način isto možeš eliminirat, jer seller koji taj item ne prodaje ti ga nije ni mogao poslati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
a pregleda san svih 5 shopova i nijedan nema item koji je meni dosa (LM2596S DC-DC Step Down Adjustable Power Supply Module). a ostaje mi samo pricekat i vidit sta ce sve doc, ako nista i ovaj item ce posluzit necemu :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni još uvijek nije stiglo nekoliko stvari koje su shipane 10-17.8. Već su me i Kinezi pitali je li stiglo kao i frend za kojeg sam to naručio. Morat ću slijedeći tjedan nešto poduzeti ako ne stigne.
![]() |
#998 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni danas stigao i drugi paket, isto za 4 dana, ovaj put iz Koreje. ![]() Nego, jel naručivao tko torbice za fotić, ovako nešto: http://www.ebay.com/itm/Digital-came...item27c9cb7a24 Zanima me kvaliteta i tak to. Kod nas su preskupe, onak, malo veća torbica je 90kn. -.-
![]() |
#1000 |
Guest
|
meni je ovo stiglo : http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sa...s&_stpos&gbr=1 baš je fora ![]() možeš čak i mačke usisavati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pozdrav uskoro mi ističe (9mj) kartica deviznog računa koju koristim za paypal. dobio sam od banke novu karticu. na njoj je naravno isti broj računa ali je različit broj kartice i paypal ju neprihvaća.? jedino logično što mi pada na pamet je da prvo moram staru karticu obrisat pa prijavit novu. problem je što imam nekih dispute-ova otvorenih i dosta kupovina pa ne želim srljat s brisanjem dok ne provjerim, a i sam paypal me kod pokušaja brisanja upozorava na moguće posljedice. ima netko ovdje sličnih iskustava? stara kartica je do 9/2012 a nova do 9/2016 tako da bi teoretski trebale radit obje ovaj mjesec |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1004 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
@Slash555 Slično je bilo i meni, očito neda PayPal u ovom slučaju, možda zbog vrste kartice ili sl. Ja sam to riješio tako što sam privremeno prijavio Master ili American (ne sječam se više točno) na dva mjeseca i njega koristio dok mi se s prvog računa dispute-ovi nisu završili i dok sve s tom karticom kupljeno nije došlo, nije bilo druge jer ova nikako nije htjela proradit. Nakon toga izbrisao sam staru i dodao novu deviznu i normalno je radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 14.09.2012. u 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Danas na akciji 600kn s napajanjem od 500w... http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654 Isplati li se?
![]() |
#1013 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Di na akciji? Racunaj da te toliko jos slanje dodje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto napravio i ja PP i eBay (UK) acc's. Obavio jučer prvu kupovinu. Nego, interesira me ukoliko uzimam više istih item-a od istog prodavača (trgovine), dal se onaj šiping uračunava na svaki taj item ili se uračuna samo jednom (za sve item-e)? Pretpostavljam da je ovo prvo, jer na tome oni i zarađuju, ali vrijedi provjerit ovdje. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
Sljedeće što me interesira je kako reagira PP odnosno eB ukoliko pokreneš kupovinu i prilikom plaćanja nemaš dovoljno novaca na računu? Kakvu poruku izbaci, itd? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
|
Aha, e to me zanimalo, znači item ostane, mislim nije od neke važnosti da i ne ostane ali svakako pozitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|