|
![]() |
#963 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Pozdrav! Razmisljam o kupnji kucista od 500-600kn. A uvjeti su da ima sto bolju ventilaciju, da mi graficka bez problema stane(gtx 590), te da izgleda pristojno.. Citao sam prijasnje postove i vidim da dosta hvalite Zalmana Z11 plus ili SHARKOON T9, pa dali su oni onda dobari izbog u toj cijeni? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Evo i ja osobno razmišljam o kupnji Fractal Design Core 3000, a vidim da ga i vi spominjete. Jel ga netko kupio i kakve su vam impresije? Meni se svidlo na prvi pogled, al s obzirom da ne pratim kučišta trebam vaš savjet dal je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam prezadovoljan. Radim dnevnu danas (07-19), pa cu sutra bacit nekoliko slicica da vidis kako kuciste izgleda u funkciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | ||
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
De mi recite da li ijedno od navedenih kucista vrijedi sta? http://www.pik.ba/artikal/3728105/th...black-edition/ http://www.pik.ba/artikal/4002356/bl...e-bc-g52-560w/ Kupio bih malo "bolje" (sobzirom da sam do sada imao one od 150-200kuna). Ovo bi mi bio preporod ja mislim. Pa eto znaci samo ova dva dolaze u obzir posto mi je to trenutno stanje kesha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
iskreno Thermaltake V4 Black Edition nevrijedi te pare,imam ga kao rezervno kučište, kupio sam ga 50kn tolko i vredi, onaj osječaj kad ga uvatiš i malo promrdaš i vidiš da se sve savija, neprocjenjiv ![]()
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Slažem si novu konfu pa sam naletio na dotično kućište na akciji Kućište COOLERMASTER CM 692 Standard Zanima me da li općenito vaše mišljenje o dotičnom kućištu i da li ima mogućnost za cable management jer na Coolermasterovim stranicama mi baca Coolermaster 690 II (ver.2) pa me kopka da li je to to.. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6793
![]() |
#981 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Pa po "moj komp"nebi rekao da se radi o mATX ploči, ali se slažem za dosadašnje preporuke. CM je dobar, ali fakat je već lagano za penziju. Inače baci oko na LC Fortres X - hrpa opcija, dosta prostora i dizajn nije za odbacit, upitna je jedino kvaliteta izrade i za kraj ime LC POWER baš ne oduševljava s obzirom na cijenu. REVIEW Jedini moguč problem koji kod njega vidim je tvoje napajanje i prekratki kablovi osim ako imaš neko drugo koje nije pod moj komp. Inače glas dajem za ARC Midi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
|
Malo sam se zaletio i naručio dotično kućište. Prije toga sam imao CM 690 II Advanced nVidia edition i mogu reći da sam bio prezadovoljan.. Zato me valjda taj CM privlači, kad stigne javim dojmove nakon ugradnje..
![]() |
#987 |
Premium
|
Ma ne, prvo sam pitao, dobio odgovor koji sam tražio (važan mi je bil cable managment) pa sam onda naručio i izjurio iz ureda.. Nakon posla vidim ostale komentare i jbg, kaj je tu je.. Ugl, sa zadnjim CM kućištem gore spomenutim sam bio prezadovoljan, imao sam i jaču konfu unutra (core i5 2500k na 4,4GHz, Radeon 6950, Scythe Mugen 3, XFX 450w), sve kablove maknuo iza, čista unutrašnjost i za sve je bilo mjesta.. Tak da ak je i ovo kućište sličnih dimenzija ne bude problema u samom kućištu..USB3 i SATA dock budem već nekak pregrmio.. Hvala na pomoći, javim se uskoro kod odabira grafičke..(u tom slučaju ne srljam, budem si uzel više vremena za prijedloge) ![]() Pozz!
![]() |
#988 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Viidim ga s napajanjem od 500w (treba mi napajanje) i relativno lijepo kućište: http://www.links.hr/artikl-052.607.150 COOLERMASTER Elite 430 600kn Isplati li se kupiti, trenutno bi u njega stavio samo stare komponente...
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.09.2012. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Gledam i nažalost kako je iz Zg-a morao bi plaćati dostavu i ne sviđa mi se dizajn samog kućišta. Ima li tko kakva iskustva s CM-om Elite 430. Vjerojatno je riječ o no-name napajanju od 500w uz njega, ali dobro dođe i biti će dovoljno...
![]() |
|
|