|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
spajanje 2 linksys wrt54gl+level1 ap
imam thomson koji je gateway, na njega ide prvi linksys kabelom, podešen da radi kao ruter, pod wds dodane mac adrese drugog linksys-a i level one. u drugom linksys dodane pod wds mac adrese prvog linksysa i level one. isto stavljan da radi kao ruter. u level one ubačene mac adrese prva 2 linksys-a, stavljan da radi u wds modu, svi imaju isti sidd i wep enkripciju, rade na istom kanalu. stp upaljen na oba linksys-a. svi se međusobno vide u statusu, ali kad rade sva tri, veza je toliko usporena da je neupotrebljiva. čim ugasim jedan od njih, sve leti. ako stavim da rade u repeter modu, onda ih vjerojatno ne mogu koristiti pojedinačno kao ap? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Po ovome vjerojatno imaš zatvorenu petlju (kao mikrofonija u audio) koja rezultira drastičnim padom propusnosti. WDS sam po sebi ima manju propusnost. Citiraj:
Čak dapače, mislim da je bolje probati sve složiti u repeter modu. Uzmi lap, stavi NetStumbler ili inSSIDer i testiraj kako koji ap lovi i pokriva prostor. Možda ti jedan ap ne treba ili mu treba promjeniti lokaciju. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije vjerojatno nego sigurno, po ovome što je rekao. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|