|
![]() |
#4142 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inače ima li je uzet kod nas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima i jeftinijih stvarčica od GoPRO HD na glavi. Ja nedavno za paintball nabavio ovo; http://www.ebay.com/itm/Updated-Jumb...4435897069244+ Snimak nije moj, al je od kolege koji ima identičnu kameru.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 19.08.2012. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4147 |
NITKOV
|
Zakeljiš ju na negdje na plafon i šibaj. Ima ona i svojih mana. A to je nemogućnost vidjeti što si snimio, te moraš bit ziher da si dobre gumbiće stisnuo za snimanje pošto kameri fali ledica koje bi te obavještavale što ona trenutno radi. Mada opet, za te novce...
![]() |
#4149 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nekak mi se više sviđa Contour... Nažalost mislim da se ne može kod nas nabaviti. http://contour.com/products @fanATIk: Ovo uopće ne izgleda loše! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4151 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
dok ne ispari ![]() Ovisi u što ga točiš, ak ide u neke motore starije konstrukcije nema veze, dok god gori progutat će ga bez problema. Ja takav benzin nebi sipal jedino u ova nova fsi, tsi i sl sranja... Btw pričam o benzinu starom preko god dana...
![]() |
#4152 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve zavisi koliko je kanister dobro zabrtvljen, može biti nekoliko mjeseci pa do više godina. Dva su razloga propadanja (loše) uskladištenog benzina: hlapljenje ugljikovodika najmanjeg vrelišta i oksidacija, no ako je zbilja loše uskladišten (tj. ima vode) onda su tu i bakterije faktor ![]() A znaš da je benzin oksidirao kada poprimi tamniju boju, promijeni miris i takav benzin ima talog. Naravno, takav benzin nije ni za što, osim možda profiltriran za neku kosilicu koju ti ne bi bilo žao uništiti ![]() Dakle, kako bi benzin dulje trajao, treba ga uliti u čist i suh kanister koji dobro brtvi, doliti ga gotovo do vrha i spremiti na hladno mjesto.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ahaaaa ![]() Znači, zato mi benzin u starim kanisterima brzo promijeni boju. Sva sreća, samo su ga kosilice koristile. Sad sam baš pogledao, benzin u novom i čistom kanisteru već 2 mjeseca nije promijenio boju i nema taloga. A točen je na Ini. ![]() Stari kanisteri su u smeću, vrijeme je da se nabavi pokoji novi. Hvala ![]()
![]() |
#4154 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
ako je gorivo staro i ide u kosilice to ti je još gore. Benzin pojede ulje i to ti je kao da si točio čisti benzin u kosilicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Ako se radi o cistom benzinu onda @Swarm dude ima pravo. Ako se radi o mjesavini sa 2T uljima, onda benzin nemoze pojest ulje ako prije tankanja radis mjesavinu! Ako mjesavina stoji 2-3 mjeseca i vise, bolje dodaj ulja, bude jace malo dimila, ali ce podmazivanje biti u redu. Jer 2T ulja brzo gube svojstva ako su duze vrijeme u benzinu. Sto se mjesavina tice, uvijek vrijedi pravilo, radi se onoliko mjesavine koliko ce se i potrosit, isto kao i gemist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
NITKOV
|
![]() |
#4157 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jedina nova Toyota koja još "može proći". Ja ne znam stvarno koji je njima vrag, ovi novi modeli im izgledaju katastrofa(kad usporedimo sa starijim), definitivno trebaju dizajnera promijeniti. Mislim ovo je moje mišljenje, ali vidim po ostalim stranicama na netu da nisam jedini koji ima takvo mišljenje.
![]() |
#4163 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Toyota je najviše zasrala s Avensisom. Stariji model je bio moćan, izgledao je ko tenk, a ovaj se je pari neko 4metarsko govno iz niže klase.
![]() |
#4164 |
NITKOV
|
![]() |
#4166 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4167 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Najbolje bi bilo skladištiti benzin u metalni kanister, u tim uvjetima bez problema možeš računati na sigurnih 4-6 mjeseci pod uvjetom da je benzin dobar jer te dalje ograničava zimska/ljetna kvaliteta, razlika u tlaku para jer su benzini prilagođeni atmosferskim uvjetima: zimi je zrak hladniji i gušći, pa je tlak para benzina veći, ljeti je suprotno. Metalni ili tamni kanister zato jer su neki spojevi fotoosjetljivi i time narušavaš sastav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ista stvar ko i sa golfom, to je valjda jedan od rijetkih auta (uz civic) koji je toliko popularan a iz generacije u generaciju je sve manje "golf" a sve više konfekcija koja teži nekom classy segmentu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tu su negdje, oko 200000kn, RS i Civic 2.2 D-TEC sa ponekom nadoplatom. Tu negdje je i Golf sa jacom opremom i 2.0TDIjem ali ni ostali nisu bas puno jeftiniji sa slicnim motorima i opemom. Da uzimam auto za slicne novce, vjerojatno bi se rastego jos 30tak tisuca i uzeo BMW X1 18d s-drive koji za 230000kn vec solidno opremljen. Uskoro ce doc i 16d s-drive sa 2.0 dieselom i 116ks za 220000. WW, Honda pa i Opel i Ford se jako priblizavaju cijenom premium markama, BMW, Mercedes ili Audi. Jeftiniji su samo osnovni modeli sa preslabim atmosferskim benzincima a sve vise se debelo placa, mislim prije svega na kompakte.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.08.2012. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|