|
![]() |
#2701 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Sam nam još veli jel nam i hram promenil adresu i nazif?? Nekej si spominajl da smo izopčeni??Il sma ja tu nekaj krrivo razmel. Kad s eveć neki hvale s jelom, bil bi red da se i ja pohvalim, jučer navečer sam ja kukal curi da bi ja nekaj jel z mesom, furt me poslala vu pekaru prek puta po peciva i tak dok sam ja otišel do pekare popil usput jedno pifce za žicve kad sam se vrnul imal sam kaj za videti, Pljeskavica za hamburger debela nekih 2,75-3cm, 13cm promjera i 30 deka teška, a na to naribani sir svježa salata! Da odmah ubijem eventualne blasfemičare to niej bil zaleđeni hamurger ne to je bilo faširano meso iz mesnice! Nemoram napomenut da nikad nisam jel veći i bolji hamburegr u životu!! : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Evo da se i ja pohvalim nakon sto sam u subotu popizdio jer nije bilo nikakvog mesa za jesti u nedjelju se obitelj iskupila ![]() Velika tacna pecene piletine sa pecenim krumpirom, Zelena salata sa mladim lukom i domaca svjeze pecena pogaca nemoram ni reci da se nisam mogo dici od stola ![]()
![]() |
#2703 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vikend u Istri. Nisam izašao iz auta, niti vidio more, već sam se morao pojaviti na večeri. Pršut, sir, kolači i domaći Teran. Merlot sam dobio na osobni zahtjev. 3 sata puta i 5 sati papanja. I tako je prošao petak. Subotnja jutarnja kava i doručak kao i večera od petka. Ni kavu mi nisu dali. Sav premoren od hodanja u duljini od 500m, žedan i gladan priveden sam na večeru. Za početak nalo istrijanskog pršuta, sira i maslina. Za zagrijavanje. Ofkors uz francusku salatu ali uz onaj pršut, to je žalibože jesti koliko god obožavao francusku. Nakon toga goveđa juha (definitivno najlošiji dio - nije bila na visini zadatka). Onda njoki s divljači i malo tijesta za neznalice, te kiselo zelje sa govedinom. Tek da se malo šalabrcne. Ondak bečki, teletina ispod peke i kuhana govedina uz mladi pečeni krumpir i mješanu salatu. Slijede kolači. Poprilici jedna kutija od 10 litara za dvije osobe. Za kraj odojak i janjetina sa mladim lukom. Samo za one koji su na nogama. Ostatak vikenda sam proveo uz pršut, sir, kolače i domaći Teran. Moraš obići 10-tak kuća a svugdje moraš jesti da se domaćin ne uvrijedi. Sva sreća da sam ih 2 propustio vještim taktičkim manevrom. Kada sam na Učki bio, već je bilo kasno. Za put od 2.5 sata sam dobio tacnu kolača, tacnu pršuta i tacnu sira uz isprike što mi ne mogu negdje natočiti Teran. Skoro sam umro od gladi do Gorice. Ne idem više u faking Istru. Nakon ovoga će bi Bakina kuhinja biti tvornica splačina. A nisam niti jeo najbolje njoke na svijetu, ribu na savor i maneštru s bobići koje samo jedna živuća osoba zna napraviti na taj način. Ne treba ništa žvakati. Samo se otvore usta i trpa. Samo se topi i klizi prema želucu. Sada moram izrezati stol jer preko škembe ruke ne dosežu do tipkovnice.
![]() |
#2704 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A u svezi glede škembe...prvi puta u životu sam izjavio da moram-naglašavam, ne na dijetu nego moram malo pripaziti na prehranu ![]() Stao sam neki dan na vagu i kad sam vidio da piše 102 kg skoro su mi oči ispale... Kad stanem na sve četri izgledam ko jebena tarantula, tanke ruke-tanke noge i napuhnuta trupina ![]() ![]() ![]() Najveći krivac za to je potrgani zglob od prije par godina...čim sam se počeo manje kretati počele su se i kilice nakupljati. A i godine su tu ![]() Neću ni pričati o gadnoj navici da ne idem spavati ako uz knjigu ne maznem par sendviča ili nekaj suhomesnatog. Plan je ne ići na dijetu nego u tri mjeseca skinuti 10 kg i vratiti se na 90 kg. Evo-za početak izbacujem gazirane sokove i majonezu u sendvičima u tri ujutro ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
zadnji put mi je do Pule trebalo 1 h 35 min, a kad je takva klopica u pitanju, islo bi i za vuru i pol.... ![]() i kaj ...sad bum tvoj post spucal na printer i zaljepil papirceka Babici na roletu, tak da zna kaj more od tebe ocekivat..(isto ko i od mene-izdaju za 2-3 sniclina il par snitica suhoga..) : nono : : nono : i kaj, nebus sad valjda odbil napravit usporedbu Bakine kuhinje sa onom iz Istre , a na sljedecem Meetingarenju Zderonjskom-----------USKOROO-----------..OK, ak je tak ..brisem te sa liste i drapam generalske epolete..(btw, Baka je stvarno za Zderonje "produzila"porcije...: nuts : : nuts : : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: aha,da-da.....
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2707 |
Super Moderators
|
Sve si nekaj mislim... Moj je prijedlog da lijepo jedan dan kad zatopli unajmimo bus, odemo do http://www.restoran-dvapotoka.hr/ fino cijeli dan i bus nek nas razveze bar do Črnomerca ![]() Cijeli dan u prirodi uz dobru papicu a ne moraš mislit da li će ti drot oteti šaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
veli frend da je tu zakon !!!!!!!! Imaju dobru papicu : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Debeli si me stigel. ![]() Nije stvar vu prehrani. Kulike se krečeš i kak niš ne delaš debljaš se i od obične SAVSKE vode. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2711 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Neko večer/jutro sam si složio dva sendviča od zimske sa majonezom, dva sa topljenim sirom, malo feferona, jedan kefir, i za desert čokoladnu parfe-kocku...u tri ujutro ![]() ![]() ![]() Strah me i pomislit koliko je to kalorija...a "trošim" ih spavajući: suicide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2713 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Osim toga ja se tak i tak sam hitim na pleća pa nek dela kaj hoće ![]() Nekak sumnjam da bi tak puno kalorija potrošil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Headbangig Grunf!
|
Dobro AMD zbori, al Jelc kaj ti fakat AMDjac mora dvat instrukcije???
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Super Moderators
|
Kaj bu on meni povidal prasac jen debeli ![]() ![]() ![]() Osim toga-neki dan mi je bilo 15 godina sa dotičnom, bum vas pital kad budete toliko u braku da li vam je u tri ujutro draže čitat dobru knjigu i žderat ili jahat po ženi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Prigorec po defaultu
|
![]() deca, dajte najte se s babami nahitavati....em znate vec kak se to za(s)vrsi..., meni je bile 19 let kaj smo se nasli 06.05.,a 17let b(m)raka mi bude 01.10..........jojcek! Baka i ja prgovaramo o nekoj dijetnoj prehrani,al se sve svede na dijetne Becke, Zagrebacke , Struklje i iine zanimacije... Potpuno podrzavam ideju za Meeting Pri 2 Potoka, preporucam subottu, nedeljom je guzva.... imaju sojenicu nad potokom , ide cca oko 30 ljudi tranu, blizu je kuhinja, a za nadobudne visece kegljisce, stol za pingic il kobila Suzana,za djetinjaste park sa njihaljkama i klackalicama a za poletne sumski puti i stranputice, pogotovo nakon drugog treceg polica...za silu moremo i kombinaciju z vlakom napraviti ak nas bu prevec, ja sem si dober z gazdami.. pak se more nekaj postelati... Predlazem of petek popodne da Precjednistvo obavi skautsko izvidaje terena za obzder.. ovaj zabavu clanstva Zderonjskog,ha......Jeltz,AMDejcek,Pasek,Rak,Dzizus...jeste za tesku skautsku misiju vu srce Prigorja, da se nesebicno zrtvujete za Zderonjsku ideju....... btw, tam imamo veelku simpatizerku, konobaricu Mirjanu z Bistre, metar i zilet cca 100 kila zive vage.. odmjeri te i mam zna kulike mores....pojesti mislim..a njezin mig u kuhinji pune znaci? se razmemo Zderonjeeeeeee??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 | |
Super Moderators
|
Re: joooj....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ziher ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Headbangig Grunf!
|
čekam komande..
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: joooj....
Citiraj:
eh,da,za Raka je to samo sesdesetak km od VG...... ![]() ![]() ![]() uff,uff sad mi sline curiju, moral bum odma denes nazicati Tajnu da se otpelame na zapecene Struklje vu 2 potoka....: nuts : : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: joooj....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sam ne znam da li bu AMD-ejca draga pustila... A i Pasarić se ništ ne javlja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Prigorec po defaultu
|
![]() jedino ak slaze kam ide..jel znam da sem ga jenput tam poslal, stel je zenicu pocastit za Valentinovo il godisnjicu...uglavnom, komentari su bili da je Zagrebacki stvarno mali.... ![]() ![]() ![]() a Pasaric?.....he, on je pooosebna prica, ak mu zemska dela vu petek popodne bu dosel, pak bu same prek brega skocil po nju ,a ak je zena vjutre ,opala bu zabrana... il bu gujda suza vu okecu/WoW druzba (opet!) vaznija od Zderonjskih obaveza... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Mislim-ak padnem na tehničkom....možeš se dime vrnut i prek Svetog Križa, usput ti je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Najte ljudi presvetloga prezimena Pasarić blatiti, je,istina je da je Paske od onih Pasarićof iz Brdovca i da se kak pravi Zagorec ne more pisati, al ak babu strašnu ima, moreme same z njim zdihati i razmeti kakav križ more dečec nositi. Kaj se onoga drugoga Pasarića tiče,taj bu vas pelal s autobusom pri dva poteka i to pod tri uvjeta : da vas nije više od 19, da ne bute po busu bluvali u povratku i ak bi mogle biti da nije subota il nedelja jer obično tad vojzim. Žrtva bu velika jer ne bum smel piti, al za dobre pajdaše se vse more strpeti.
![]() |
#2726 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja na cijelo devni subotnji izlet nemrem - fucking starci. Nebuju me pustili. Ak je u petak u bakinoj kuhinji nema problema, tak i tak sam preveč u školi. U subotu iza 5 mogu zbegat iz hiže. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
do not worry
Nemoj se sekirat, samo reci starcima da bu na tebe pazil forumaš stariji od tvog japice i se bu v redu...buju te ziher pustili a to kaj buš se pri Baki nabajsal, to ti dojde pod normalno...
![]() |
#2728 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
veceras za veceru gavrilovic cajna, gorgonzola sir trokut zeleno pakiranje + 1L plastic ozujske. pitanje gdje u Zagrebu je najbolji najveci cordon blue
![]() |
#2729 |
Super Moderators
|
Dakle-u petak Predsjedništvo ide u izvidnicu ![]() Valjda. Ak Mitzeka Tanja pusti ![]() ![]() ![]() Ja i AMD-jac smo svoje bolje polovice riješili-moja jedva čeka da ima malo mira i tišine ![]() Jedino ak Mitzek po običaju kad je u kazni ne izmisli da mora vozit u Zanzibar i da ne može doći ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Headbangig Grunf!
|
Znači sve po starom Paske se zmotava ![]() za velkog predsednika se još niš nezna, morti bu moral opet nekam ijti vu službi njenog veličanstva.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|