Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.10.2002., 00:41   #31
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Jedina kartica koja se ne 'grci' sa eye candy feature-ima je po meni Radeon 9700 pro. Za sve ostalo moras imat vrlo brzu platformu.
Staro 25.10.2002., 07:15   #32
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Mislim da je zoro dobro razjasnio neke stvari. Pogotovo ono o štancanju radeon kartica kaj je bilo čista katastrofa na početku. Ja sam kupil connect 3d 8500 le 128 mb ali nisam nekaj ludo sretan. Činjenica je da većina ne izrađenih od atija 8500 kartica nije ni blizu po kvaliteti atiju. Spomenimo samo 350 ramdac umjesto 400 mhz pa me odmah boli glava pogotovo ako vam je kao meni desktop namješten na 1280x1024 ili 1600x1200.
Isto tako kod nas je već na početku bilo teško nać original ati 8500 a sad je to sasvim nemoguće. Ostaje manli i connect 3d i možda hercules ali nikom ne bih preporučio da uzme te kartice. Mene je zaintrigirala 9000 pro 128 mb original ati u autronicu je 1500 i nekaj kuna ali je to brate preskupo. Općenito su kod nas kartice skuplje nego kaj se mogu nabavit vani.
S druge strane 9500 bi mogla bit fakat zakon kupovina ali pitanje kakva će bit cijena kod nas. No malo sam razmišljao 9500 podržava dx 9 i tako i naprednija je ali kaj to vredi kad oficijelno direct x 9 još nije ni izašel a kad se pojave igre koje ga koriste objektivo će 9500 bit preslaba da ih vrti?? A kaj ja znam možda sam u krivu!"
Ja bih pričekao kolko će koštat 9700 dakle ne pro verzija!
E da je više para!
kod koga si kod nas kupio connect3d? i tko ih jos ima?
Staro 25.10.2002., 08:33   #33
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Mene recimo poprilcno zivcira kaj te ATI-ce neki od nasih dealera stavljaju u cjenike samo kao ATI-ce.
Je i hrpa njih voli pisati Ati Radeon 8500 mada je to u biti LE model (izjava u jednoj firmi ali toga vam kod nas nema (u HR) to su vam sve LE modeli) za popizdit!
razlo je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2002., 00:04   #34
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
ja sam connect 3d svoju 8500 kupil u pentagramu, a mislim da je bilo nekaj od njih i u melcompu.
Kaj se tiče aa i af stvarno je 9700 pro prva kartica kod koje se sve to može uključit i igrat bez problema. Iako moguće je i s nekim slabijim karticama ako se zadovoljiš nekaj nižim frejm rejtom.
pinsla je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na