|
![]() |
#25291 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
a mozes doci do mene na jedan krug, ima svega, asfalta, uspona, makadama, zemlje sume... btw, lovro ima ti svercer plutus XTR prednji mjenjac za 220kn...
![]() |
#25292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
@Jack radi se super , nemaš brige. Vratili se sa Sljemena , koje je danas , za razliku od jučer jako oblačno. Gore uspon Lojstekom , al ne uobičajen kaj se tiče događaja. Naime , na drugim stepenicama dolazi stariji čovjek oko 50 godina sa bajkom , gazi fakat fino bez kacige , staje i gleda Sandu kak se penje kao da je psi ganjaju. Okreče se za nama i malo smo razgovarali da bi došli do podatka da je danas se lagano vozio i napravio vrijeme od 34 fucking minute od mosta do ceste kod Lugarnice! Cenera je vozio "samo" 26 minuta. Zove se Predrag i full je poznat među XC bajkerima. Nastavljamo do vrha i dole se malo razlišli , Zlayo i Mirta na 18-20 , a Sanda , Skuli , Saša i ja na 20-ku. Našli se kod Njivica pa do kraja i onda na Dotku. Ja taman kad sam došao doma je iša počela malo jače padat tako da je dvojcu iz Zaprešića veselo. Sutra je opet 10h tunel , ja nisam siguran dal idem , al ću se potrudit ![]()
![]() |
#25295 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Po slici vidim da Lovro nije u nis ugazio ko prosli put..Znaci Rulac je lud ko inace..neznas jel je brzi na usponu ili spustu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25297 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Max i ja odradili kasno Sljeme. S obzirom na uživanje na moru, nismo imali prevelike vremenske zahtjeve za uspon - glavno da na vrh dođemo. A onda smo gazili do vrha kao da smo u Sylvia Timu i došli do gore za sat i 30 ![]() Pojeli i popili pivo u Medi i krenuli spust od vrha po 20tki. Tu nismo gazili, već plovili, like a boss. Kasnije me Max romantično proveo po Maksimiru uz jezera, nahranio sa Kebabom na Hajnclovoj i počastio pivom u kvartu. Da sam žena, dao bi mu ![]() Na 20tki je drvo po sredini staze kad se prođu Njivice i dođe pred sam kraj/kamenjar. S obzirom da nemamo pilu, a maknut ga nismo mogli, onda smo ga narihtali da ga se može preskočiti preko kamena ili banihopati na desnoj strani gdje je najniže tlu ![]() Sve u svemu, super đir i uz sve te cuge, klope, pive, opet sam doma došao za 4-5h ![]()
![]() |
#25298 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() sutra sam u 10 na tunelu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25299 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Vuco me nagovorio da odemo do vrha jer mi se kod lugarnice nije dalo vise pedalirat koliko sam bio strgan. al ajd uspio sam nekak doc do gore. cak sam sve i pedalirao ![]() Na vrhu sam malo doso ksebi i krenuli 20tkom dole. Do dole smo se posteno naganjali tak da smo se brzo spustili na dotku mi se nije dalo jer sam bio pri kraju snage pa da se jos ne sjebem jer sam umoran. Osli na kebab i pivo i doma. Sve u svemu odlicno provedena subota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25300 |
sto da napisem ?!
|
kod mene kišica bi ne bi, pa sam si zadao zadatak čišćenja bajka ![]() sad idem pojesti nešto s njega ![]() a, nakon klope na trčanje i marširanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25301 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Bi - nebi kisica, al je zato tako ljepo na grmi da je to milina ![]() Jutros sam si sve mislio ocu - necu na sljeme, al sam ipak osto doma ucit. Jbg, mora se zrtvovat
![]() |
#25302 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
VidimOSE sjutra, 10h tunel. Valjda će svi doći koji su se već upisali? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25306 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Jebemu, ide Irvin ![]() Mirta i ja ne idemo, ni Lovro najvjerojatnije. Uživajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25307 |
Premium
|
Ovaj Irvin fakat nesreću nosi ![]() zajebavam se malo, dobra vožnjica danas, išli na 55 pa na 52 čini mi se, staza je u katastrofa stanju, prepuno lišća, a ispod lišća je toliko rahla zemlja da se to zemljom nemre nazvat, to je paučina ![]() uglavnom bilo me posvud na stazi, dva puta sam poljubio pod ![]() da sam išao malo sporije niš ne bi bilo, ali u idućih mjesec dana ibjegavam tu stazu, ili dok ne padne neka kiša da se malo to počisti, stvarno je koma |
![]() |
![]() |
![]() |
#25309 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25310 |
sto da napisem ?!
|
još malo pa će uvesti i fsdfsrg kategoriju za vožnju biciklom i trebat će ti vozačka. kad pogledaš, kao biciklist (i dijete) moraš poštivati zakone/pravila i propise, a za to ti pak treba znanje iz prometnih propisa koje se za sad ne uči nigdje drugdje osim po školama. bezveze se napalim kad vidim na kakav se jadan i ne efikasan način bore s time ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25313 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Hans Dampf par pacestar/trailstar 65€ + 8€ dostava u Sloveniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25317 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Na kraju ću stvarno naručiti izvana gumu. CRC ima par dobrih dilova, a i našao sam nekaj na ebayu.
![]() |
![]() |
#25318 |
Registered User
|
Ovo sa Jed2i-jem jučer je bila mala maca ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. nije bio neki odaziv baš ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 13.08.2012. u 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25319 |
Registered User
|
Svinuta mašinica...
Elem, drugar počeo da vozi na najJače i jučer se okrenijo i belajio točak i to izgleda vako: ![]() ![]() ![]() Strugalica: ![]() Dali se smije samo rukom ispraviti?? Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 13.08.2012. u 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25320 |
Premium
|
Evo video vožnje http://youtu.be/usK96kdjwMs?hd=1 Irvin, slično je meni bilo, ja sam to rukom ispravio za 3 sekunde |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|