|
![]() |
#25141 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nismo izgorili , al je bilo vruće. Dole 9ka , baš je dobro legla pošto je jako dugo nisam vozio. Gore jebenih 2h , sram me bilo. Epic moment of the day je butra sa FF kacigom kod izvora drobi po kamenju su nekim Nakamura trekking bajkom. Vjerojatno je kompa od Jakiča. Doma došao i uništio se u roštilju i coca coli , fuck yeah. Nadam se da će se ovi javit da su živi jer je Irvin išao s njima ![]()
![]() |
#25143 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Hahahahhaaaaa ![]() ![]() Nego pogodite zašto su Mirta, Zlayo i Lovro krenuli drugim putem, a samo oni na najJače prvim putem?? ![]() Dugo nisam vozijlo 18-20 i super mi je legla 20.ka jerbo trajala je über i super mi bilo gledat Mica kako jumpaAround sa onim propovednikom. Nego, bilo je kao ono jer smo na najJače pa da vozimo bez stajanja, e pa nećeš majci sine! Mene zglobovi ruke kočili, jer mi vilja ne radi kako Bog zapoveda, Murini kolena pjevala, Micu se ne podmazuju noge, meni se skoro zgrčijo list leve noge od stiskanja bicikla prema tlu, jer mi je rep ko na ringišpilu skako, Micu se kočio desni qvadar, a jedino je Nr1 bio stiha i samo gas, gas ![]() Cura na treKKingu je imala i nogaru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25144 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Eto čisto da potvrdim da sam i ja Živ ![]() Bilo je super, malo mi se uspon zgadio, mislili smo miki i ja par puta dal da se okrenemo ili ne, al aj izdržali smo i isplatilo se radi spusta, kao i uvijek.... Eto šta mjesec i pol ne-vožnje napravi čovjeku, jer prije samo 2 mj sam napravio osobni rekord na lojsteku...UŽAS Irvine hvala na komplimentu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25146 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25147 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Grma će vam se preuređivati drastično ovih dana ![]()
![]() |
#25150 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ja cu ici poslje posla na dotku pa... ko ne dode, nije bio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25156 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25158 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25160 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Opet ću ja malo gnjavit ![]() Kako se skida zadnji kotač? Ne znam kako bih drugačije proširio rupu i promijenio zračnicu... Najviše me muči lanac. što s njim? Ove dijelove "mašinice" ću još nekak eliminirat, valjda...
![]() |
#25161 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nista ne trebas posebno napraviti, samo malo prena naprijed napni cage od mjenjaca da ti se lanac opusti i da mozes izvuci kotac . |
![]() |
![]() |
![]() |
#25162 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=5QLbuZt0xkE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25163 |
Too much busy
|
To je to, ali na videu izgleda prejednostavno ![]() Sigurno će meni ići malo teže, ali uspjeti ću nekako. Hvala rendula i jed2i ![]()
![]() |
#25164 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Neznam dal je to na videju, ali lanac postavi u taki položaj na kaZeti da ti leži na zadnjem zupčaniku dole (najmanjem)-lakše ide točak van tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25166 |
Too much busy
|
![]() |
#25168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad sam izgubio rukavice, obisao sam vecinu ducana osim ta dva ![]() (DSG, CC, joma, MP, Giant, TCT, bim bike...hm, mozda jos koji - da, i Protea...to bi bilo to, valjda) Plus jos dva ogromna u Grazu, povrsinom i izborom svaki veci od svih zajedno gore nabrojanih...da bi na kraju narucio rukavice via ebay. Ponuda full finger rukavice je dosta slaba, ne samo u HR nego i u Grazu, ono kaj je meni pasalo na ruku dodje preko 200kn (blize 300kn) ili u Grazu 35EUR min (tak-tak zadovoljan)....a FOX od 55EUR stoji ko saliven, al s cijenom nisam bio zadovoljan ![]() Cak su mi se najvise svidjele KTM rukavice u bim bikeu, cist pristojne cijene od 180kn...a najveci izbor je bio u MP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25170 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|